1922 metre bayrak, 1922 izcinin ellerinde Zafer Meydanı'na getirildi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 25.08.2022 - 00:58, Güncelleme: 25.08.2022 - 08:33
 

1922 metre bayrak, 1922 izcinin ellerinde Zafer Meydanı'na getirildi

1922 metre bayrak, 1922 izcinin ellerinde Zafer Meydanı'na getirildi
AFYONKARAHİSAR'da Büyük Taarruz'un 100'üncü yılı kutlamalarında 1922 metre uzunluğundaki Türk bayrağını taşıyan 1922 genç izci, 1922 metre yürüyerek Zafer Meydanı'na geldi. Afyonkarahisar'daki Devlet Su İşleri (DSİ) 183'üncü Şube Müdürlüğü önünde başlayan yürüyüşte, 1922 izci genç 1922 metrelik dev Türk bayrağını 1922 metre boyunca taşıdı. Yürüyüşün bir kısmında Afyonkarahisar Belediyesi Mehter Takımı da eşlik etti. Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Veysel Eroğlu, İbrahim Yurdunuseven ve MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak ve il protokolünün de katıldığı yürüyüş, Zafer Meydanı'nda tamamlandı. Güzergah boyunca izcilere, vatandaşlar da hem balkonlarından hem de yürüyerek ellerindeki Türk bayrakları ile destek verdi. Yürüyüş sonunda keman sanatçısı Canan Anderson'un Zafer Meydanı'nda hazırlanan alanda konser verdi. Vali Yiğitbaşı, konser sonrası yaptığı konuşmada, 19.22'de başlatılan 1922 metrelik Türk bayrağıyla yürüyüşün izci ve gençlerle gerçekleştirildiğini söyledi. Yürüyüşün coşkulu ve gurur verici olduğunu ifade eden Vali Yiğitbaşı, "Yürüyüşün ardından Canan Anderson'un muhteşem performansını izlemiş olduk. Bu duygu dolu ve tarihi anlarda coşku ile hüznü bir arada yaşadık. Afyonkarahisar'da sahne aldığınız için teşekkür ediyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile İzcilik Federasyonumuza da çok teşekkür ediyoruz" dedi. Konser sonunda Vali Yiğitbaşı, sanatçı Anderson'a çiçek takdim etti. (DHA) FOTOĞRAFLI  
1922 metre bayrak, 1922 izcinin ellerinde Zafer Meydanı'na getirildi

AFYONKARAHİSAR'da Büyük Taarruz'un 100'üncü yılı kutlamalarında 1922 metre uzunluğundaki Türk bayrağını taşıyan 1922 genç izci, 1922 metre yürüyerek Zafer Meydanı'na geldi.

Afyonkarahisar'daki Devlet Su İşleri (DSİ) 183'üncü Şube Müdürlüğü önünde başlayan yürüyüşte, 1922 izci genç 1922 metrelik dev Türk bayrağını 1922 metre boyunca taşıdı. Yürüyüşün bir kısmında Afyonkarahisar Belediyesi Mehter Takımı da eşlik etti. Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Veysel Eroğlu, İbrahim Yurdunuseven ve MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak ve il protokolünün de katıldığı yürüyüş, Zafer Meydanı'nda tamamlandı. Güzergah boyunca izcilere, vatandaşlar da hem balkonlarından hem de yürüyerek ellerindeki Türk bayrakları ile destek verdi.
Yürüyüş sonunda keman sanatçısı Canan Anderson'un Zafer Meydanı'nda hazırlanan alanda konser verdi. Vali Yiğitbaşı, konser sonrası yaptığı konuşmada, 19.22'de başlatılan 1922 metrelik Türk bayrağıyla yürüyüşün izci ve gençlerle gerçekleştirildiğini söyledi. Yürüyüşün coşkulu ve gurur verici olduğunu ifade eden Vali Yiğitbaşı, "Yürüyüşün ardından Canan Anderson'un muhteşem performansını izlemiş olduk. Bu duygu dolu ve tarihi anlarda coşku ile hüznü bir arada yaşadık. Afyonkarahisar'da sahne aldığınız için teşekkür ediyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile İzcilik Federasyonumuza da çok teşekkür ediyoruz" dedi. Konser sonunda Vali Yiğitbaşı, sanatçı Anderson'a çiçek takdim etti. (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Afyon HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.