VALİ ÖKSÜZ MUHTARLARLA GÖRÜŞMEYE DEVAM EDİYOR

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 25.04.2024 - 08:38, Güncelleme: 25.04.2024 - 08:38
 

VALİ ÖKSÜZ MUHTARLARLA GÖRÜŞMEYE DEVAM EDİYOR

Burdur Valisi Türker Öksüz, Muhtarların talep ve sorunlarını dinlemeye devam ediyor.
Düzenli olarak Muhtarlarla görüşmeye devam eden Vali Öksüz, İl Özel İdaresi Encümen Toplantı Salonunda, Yassıgüme Köyü Muhtarı Ali Demir, Akyaka Köyü Muhtarı Bekir Yıldız, Kuruçay Köyü Muhtarı Hasan Uyanık ve Çendik Köyü Muhtarı İhsan Nas ile beraberlerinde yer alan vatandaşlarla görüşerek, Köylerin ihtiyaç ve taleplerini dinledi. Vali Öksüz’ün Muhtarlarla yaptığı görüşmede İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Asım Ertilav, İl Özel İdare Birim Müdürleri ve personel yer aldı.
Burdur Valisi Türker Öksüz, Muhtarların talep ve sorunlarını dinlemeye devam ediyor.

Düzenli olarak Muhtarlarla görüşmeye devam eden Vali Öksüz, İl Özel İdaresi Encümen Toplantı Salonunda, Yassıgüme Köyü Muhtarı Ali Demir, Akyaka Köyü Muhtarı Bekir Yıldız, Kuruçay Köyü Muhtarı Hasan Uyanık ve Çendik Köyü Muhtarı İhsan Nas ile beraberlerinde yer alan vatandaşlarla görüşerek, Köylerin ihtiyaç ve taleplerini dinledi.

Vali Öksüz’ün Muhtarlarla yaptığı görüşmede İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Asım Ertilav, İl Özel İdare Birim Müdürleri ve personel yer aldı.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.