Fatma Toptaş güven tazeledi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 28.08.2022 - 10:47, Güncelleme: 28.08.2022 - 10:47
 

Fatma Toptaş güven tazeledi

Fatma Toptaş güven tazeledi
  Ahmet DAĞLI/SANDIKLI, (DHA)- AFYONKARAHİSAR Sandıklı Ziraat Odası Başkanlığı seçiminde 43 delegenin oyunu alan Fatma Toptaş, güven tazeledi. Sandıklı Ziraat Odası'nın olağanüstü genel kurulu dün Esnaf ve Sanatkarlar Odası toplantı salonunda yapıldı. Divan heyetinin oluşması ile başlayan genel kurulda, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından seçime geçildi. Seçimde 75 delegenin 43'ünün oyunu alan mevcut başkan Fatma Toptaş güven tazeledi. Seçimde Abdurrahman Yavuz 27, Sabri Çevik 1 delegenin oyunu alırken, 3 delegenin oyu geçersiz sayıldı. Başkan Fatma Toptaş, "Sandıklı, Kızılören merkez ve köylerindeki delege ve muhtarlarımız başta olmak üzere tüm çiftçilerimize teşekkür ediyorum. Bundan sonra daha kararlı ve azimli bir şekilde üreticilerimiz için çalışacağız. Bundan sonra aşamayacağımız sorun olmayacak" dedi. FOTOĞRAFLI
Fatma Toptaş güven tazeledi

 

Ahmet DAĞLI/SANDIKLI, (DHA)- AFYONKARAHİSAR Sandıklı Ziraat Odası Başkanlığı seçiminde 43 delegenin oyunu alan Fatma Toptaş, güven tazeledi.

Sandıklı Ziraat Odası'nın olağanüstü genel kurulu dün Esnaf ve Sanatkarlar Odası toplantı salonunda yapıldı. Divan heyetinin oluşması ile başlayan genel kurulda, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından seçime geçildi. Seçimde 75 delegenin 43'ünün oyunu alan mevcut başkan Fatma Toptaş güven tazeledi. Seçimde Abdurrahman Yavuz 27, Sabri Çevik 1 delegenin oyunu alırken, 3 delegenin oyu geçersiz sayıldı.

Başkan Fatma Toptaş, "Sandıklı, Kızılören merkez ve köylerindeki delege ve muhtarlarımız başta olmak üzere tüm çiftçilerimize teşekkür ediyorum. Bundan sonra daha kararlı ve azimli bir şekilde üreticilerimiz için çalışacağız. Bundan sonra aşamayacağımız sorun olmayacak" dedi.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.