Antalya'da dalgıçlar denizde bayrak açtı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 31.08.2022 - 10:35, Güncelleme: 31.08.2022 - 10:35
 

Antalya'da dalgıçlar denizde bayrak açtı

Antalya'da dalgıçlar denizde bayrak açtı
  İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da turistik dalış rehberi dalgıçlar, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla denizde Türk bayrağı açtı. Tarihi Kaleiçi Yat Limanı girişinde gerçekleşen etkinlikte ay yıldızlı bayrak denizde dalgalandı. Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu İl Temsilcisi İsa Alemdar ve turistik dalış rehberi dalgıçlar, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı farklı bir etkinlikle kutladı. Her yıl binlerce turistin ziyaret ettiği Kaleiçi Yat Limanı girişinde falezlerin önünde gerçekleşen denizde bayrak açma etkinliğine, dalgıçlar ve sualtı kameramanları katıldı. 10 metre uzunluğundaki bayrak, denizin üzerinde dalgalandı. 'Yer, gök, deniz vatan' sloganı eşliğinde önce bayrak açıp sonra dalış gerçekleştiren dalgıçlar, o anlara ait fotoğrafları sosyal medya hesaplarından paylaştı. Federasyon Temsilcisi İsa Alemdar, “Mavi vatanda bayrağımızı dalgalandırmaktan dolayı mutluyuz" dedi. FOTOĞRAFLI
Antalya'da dalgıçlar denizde bayrak açtı

 

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da turistik dalış rehberi dalgıçlar, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla denizde Türk bayrağı açtı. Tarihi Kaleiçi Yat Limanı girişinde gerçekleşen etkinlikte ay yıldızlı bayrak denizde dalgalandı.

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu İl Temsilcisi İsa Alemdar ve turistik dalış rehberi dalgıçlar, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı farklı bir etkinlikle kutladı. Her yıl binlerce turistin ziyaret ettiği Kaleiçi Yat Limanı girişinde falezlerin önünde gerçekleşen denizde bayrak açma etkinliğine, dalgıçlar ve sualtı kameramanları katıldı. 10 metre uzunluğundaki bayrak, denizin üzerinde dalgalandı. 'Yer, gök, deniz vatan' sloganı eşliğinde önce bayrak açıp sonra dalış gerçekleştiren dalgıçlar, o anlara ait fotoğrafları sosyal medya hesaplarından paylaştı. Federasyon Temsilcisi İsa Alemdar, “Mavi vatanda bayrağımızı dalgalandırmaktan dolayı mutluyuz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.