Kılınç: Hedefimiz profesyonel lig

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 06.10.2022 - 14:12, Güncelleme: 06.10.2022 - 16:04
 

Kılınç: Hedefimiz profesyonel lig

Kılınç: Hedefimiz profesyonel lig
BÖLGESEL Amatör Lig'de (BAL) mücadele eden Mehmet Akif Ersoy Gençlik ve Spor Kulübü'nün Başkanı Mustafa Kılınç, hedeflerinin Burdur'u profesyonel ligde temsil etmek olduğunu söyledi. Bölgesel Amatör Lig 8'inci Grup'ta Burdur'u temsil eden Mehmet Akif Ersoy Gençlik ve Spor Kulübü (MAKÜ Spor) ligin ilk haftasında deplasmanda Korkuteli Belediyespor'u 4-0 yenerek lige iyi bir başlangıç yaptı. MAKÜ Spor, bu sezon evinde oynayacağı ilk maça da teknik direktör Sezgin Korkmaz nezaretinde hazırlanıyor. Kulüp tesislerinde antrenman yapan MAKÜ Spor'lu futbolcular, çalışmalarını mutlak galibiyet parolasıyla sürdürdü. Kulüp Başkanı Mustafa Kılınç sezon sonunda şampiyon olacaklarını belirterek, "Hedefimiz Burdur'u profesyonel ligde temsil etmek. Evimizdeki ilk maçımızda Çatalhüyük Çumra Belediyespor karşılaşmasında Burdur'a layık ve Burdur'un göğsünü kabartacak bir takım oluşturduk. İnşallah seyircimizin de desteğiyle bu zorlu maçı lehimize çevirip hemşehrilerimize güzel bir futbol izletip, o heyecanı yaşatıp, ilk hafta aldığımız liderlik koltuğunu ligin sonuna kadar götürmeyi düşünüyor, buna göre çalışıyor ve buna göre hareket ediyoruz. Sorumluluğumuzu biliyoruz. Koca bir şehrin sorumluluğunun farkındayız. İnşallah sonu 3'üncü Lig olacaktır. Burdurlu hemşehrilerimizin, Burdurlu sporseverlerimizin pazar günü Çatalhüyük Çumra Belediyespor maçında bizleri yalnız bırakmayacaklarına, bizleri destekleyeceklerine inanıyorum. Bu yıl mavi pembe formamızla merkez Gazi Atatürk Stadı'nda maçlarımızı oynayacağız" dedi. Sezon başı hazırlıklarını şampiyonluğu hedefleyerek yaptıklarını vurgulayan Mustafa Kılınç, "Takımı kurarken, transferlerimizi yaparken 3'üncü Lig iddiasıyla bu takımı kurduk. Bu iddia sezon daha başlamadan geçen sezon sonundan itibaren ortaya konulmuş gerçekçi bir iddiadır. Birkaç bölgede eksiğimiz var, o eksiklerimizi gidermek istiyoruz" diye konuştu. GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ -------------- - Antrenmandan görüntü - RÖP: Mustafa Kılınç - Antrenmandan detay (FOTOĞRAFLI)  
Kılınç: Hedefimiz profesyonel lig

BÖLGESEL Amatör Lig'de (BAL) mücadele eden Mehmet Akif Ersoy Gençlik ve Spor Kulübü'nün Başkanı Mustafa Kılınç, hedeflerinin Burdur'u profesyonel ligde temsil etmek olduğunu söyledi.

Bölgesel Amatör Lig 8'inci Grup'ta Burdur'u temsil eden Mehmet Akif Ersoy Gençlik ve Spor Kulübü (MAKÜ Spor) ligin ilk haftasında deplasmanda Korkuteli Belediyespor'u 4-0 yenerek lige iyi bir başlangıç yaptı. MAKÜ Spor, bu sezon evinde oynayacağı ilk maça da teknik direktör Sezgin Korkmaz nezaretinde hazırlanıyor. Kulüp tesislerinde antrenman yapan MAKÜ Spor'lu futbolcular, çalışmalarını mutlak galibiyet parolasıyla sürdürdü.
Kulüp Başkanı Mustafa Kılınç sezon sonunda şampiyon olacaklarını belirterek, "Hedefimiz Burdur'u profesyonel ligde temsil etmek. Evimizdeki ilk maçımızda Çatalhüyük Çumra Belediyespor karşılaşmasında Burdur'a layık ve Burdur'un göğsünü kabartacak bir takım oluşturduk. İnşallah seyircimizin de desteğiyle bu zorlu maçı lehimize çevirip hemşehrilerimize güzel bir futbol izletip, o heyecanı yaşatıp, ilk hafta aldığımız liderlik koltuğunu ligin sonuna kadar götürmeyi düşünüyor, buna göre çalışıyor ve buna göre hareket ediyoruz. Sorumluluğumuzu biliyoruz. Koca bir şehrin sorumluluğunun farkındayız. İnşallah sonu 3'üncü Lig olacaktır. Burdurlu hemşehrilerimizin, Burdurlu sporseverlerimizin pazar günü Çatalhüyük Çumra Belediyespor maçında bizleri yalnız bırakmayacaklarına, bizleri destekleyeceklerine inanıyorum. Bu yıl mavi pembe formamızla merkez Gazi Atatürk Stadı'nda maçlarımızı oynayacağız" dedi.
Sezon başı hazırlıklarını şampiyonluğu hedefleyerek yaptıklarını vurgulayan Mustafa Kılınç, "Takımı kurarken, transferlerimizi yaparken 3'üncü Lig iddiasıyla bu takımı kurduk. Bu iddia sezon daha başlamadan geçen sezon sonundan itibaren ortaya konulmuş gerçekçi bir iddiadır. Birkaç bölgede eksiğimiz var, o eksiklerimizi gidermek istiyoruz" diye konuştu.
GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
--------------
- Antrenmandan görüntü
- RÖP: Mustafa Kılınç
- Antrenmandan detay

(FOTOĞRAFLI)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.