2 çocuk annesi Aylin, çocukluk hayalini gerçekleştirip servis şoförü oldu

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 14.10.2022 - 11:11, Güncelleme: 14.10.2022 - 13:43
 

2 çocuk annesi Aylin, çocukluk hayalini gerçekleştirip servis şoförü oldu

2 çocuk annesi Aylin, çocukluk hayalini gerçekleştirip servis şoförü oldu
 BURDUR'da, yaklaşık 1 aydır öğrenci servis şoförlüğü yapan 2 çocuk annesi Aylin Kurnaz Dut (37), "Çok şükür, hayalimi gerçekleştirdim" dedi. Burdur merkezde oturan Aylin Kurnaz Dut, çocukluk hayali olan servis şoförlüğünü hayata geçirdi. E sınıfı ehliyet alıp belgelerini de tamamlayan Dut, yaklaşık 1 ay önce servis şoförlüğüne başladı. Başkasına ait servis aracında şoförlük yapan Aylin Kurnaz Dut, kentin çeşitli bölgelerinden aldığı öğrencileri her sabah okullarına bırakıp akşam da alarak, günde yaklaşık 5 saat direksiyon sallıyor. Dut, günün geri kalanında ise ev işleri ve çocuklarıyla ilgileniyor. Babasının kamyon şoförlüğü yaptığını ve kamyon kullanarak şoförlüğü öğrendiğini söyleyen Dut, "Çocukluğumdan bu yana hayalim servis şoförlüğü yapmaktı. 2013 yılında E sınıfı ehliyetimi aldım. Gerekli belgelerimi de aldıktan sonra çocukluğumdan bu yana hayalim olan servis şoförlüğü yapmaya başladım. Çok şükür hayalimi gerçekleştirdim" dedi. 'KADINLAR HER İŞİ BAŞARIYLA YAPABİLİR' İşini sevdiğini belirten Dut, "İşimden, öğrencilerimden memnunum. Öğrenciler de beni çok seviyor. 'Sakın bırakma' diyenler oldu. 'Kadın yapamaz' diye bir şey yok. Kadınlar her işi başarıyla yapabilir. Trafikte beni görenler çok şaşırıyor" diye konuştu. Erkek meslektaşları da Aylin Kurnaz Dut'u destekliyor. Servis şoförü Hüseyin Karabay, "Kadınların her işe el atması bence olumlu bir şey" dedi. (DHA) FOTOĞRAFLI  
2 çocuk annesi Aylin, çocukluk hayalini gerçekleştirip servis şoförü oldu

 BURDUR'da, yaklaşık 1 aydır öğrenci servis şoförlüğü yapan 2 çocuk annesi Aylin Kurnaz Dut (37), "Çok şükür, hayalimi gerçekleştirdim" dedi.

Burdur merkezde oturan Aylin Kurnaz Dut, çocukluk hayali olan servis şoförlüğünü hayata geçirdi. E sınıfı ehliyet alıp belgelerini de tamamlayan Dut, yaklaşık 1 ay önce servis şoförlüğüne başladı.
Başkasına ait servis aracında şoförlük yapan Aylin Kurnaz Dut, kentin çeşitli bölgelerinden aldığı öğrencileri her sabah okullarına bırakıp akşam da alarak, günde yaklaşık 5 saat direksiyon sallıyor. Dut, günün geri kalanında ise ev işleri ve çocuklarıyla ilgileniyor.
Babasının kamyon şoförlüğü yaptığını ve kamyon kullanarak şoförlüğü öğrendiğini söyleyen Dut, "Çocukluğumdan bu yana hayalim servis şoförlüğü yapmaktı. 2013 yılında E sınıfı ehliyetimi aldım. Gerekli belgelerimi de aldıktan sonra çocukluğumdan bu yana hayalim olan servis şoförlüğü yapmaya başladım. Çok şükür hayalimi gerçekleştirdim" dedi.
'KADINLAR HER İŞİ BAŞARIYLA YAPABİLİR'
İşini sevdiğini belirten Dut, "İşimden, öğrencilerimden memnunum. Öğrenciler de beni çok seviyor. 'Sakın bırakma' diyenler oldu. 'Kadın yapamaz' diye bir şey yok. Kadınlar her işi başarıyla yapabilir. Trafikte beni görenler çok şaşırıyor" diye konuştu.
Erkek meslektaşları da Aylin Kurnaz Dut'u destekliyor. Servis şoförü Hüseyin Karabay, "Kadınların her işe el atması bence olumlu bir şey" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.