Emniyet Müdürü Tatar göreve başladı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 14.10.2022 - 14:40, Güncelleme: 14.10.2022 - 14:56
 

Emniyet Müdürü Tatar göreve başladı

Emniyet Müdürü Tatar göreve başladı
SERİK İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Emniyet Müdürü Mehmet Tatar göreve başladı. Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğü görevinden Serik İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Mehmet Tatar, 5 Ekim itibarı ile Serik'teki görevine başladı. Tatar, "Antalya Valimiz ve İl Emniyet Müdürümüzün takdirleri ile Serik'e atanarak göreve başladım. Serik'te huzur ve güven ile asayişin sağlanması için emniyet teşkilatı olarak en iyi şekilde hizmet edeceğiz. Burada halkımızın destekleri de çok önemli. Zaman zaman esnaflarımızı da ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunacağız" dedi. FOTOĞRAFLI    
Emniyet Müdürü Tatar göreve başladı

SERİK İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Emniyet Müdürü Mehmet Tatar göreve başladı.

Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğü görevinden Serik İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Mehmet Tatar, 5 Ekim itibarı ile Serik'teki görevine başladı. Tatar, " Antalya Valimiz ve İl Emniyet Müdürümüzün takdirleri ile Serik'e atanarak göreve başladım. Serik'te huzur ve güven ile asayişin sağlanması için emniyet teşkilatı olarak en iyi şekilde hizmet edeceğiz. Burada halkımızın destekleri de çok önemli. Zaman zaman esnaflarımızı da ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunacağız" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.