Burdur Lisesi mezunları buluştu

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 17.10.2022 - 09:57, Güncelleme: 17.10.2022 - 10:38
 

Burdur Lisesi mezunları buluştu

Burdur Lisesi mezunları buluştu
BURDUR Lisesi'nin 1964-1966 yılı mezunları okulda buluşup, hasret giderdi. Burdur Lisesi'nden 1964,1965 ve 1966 yıllarında mezun olan 70 arkadaş Türkiye'nin çeşitli illerinden Burdur'a gelerek okullarında buluştu. Sınıf başkanı yoklama almasının ardından eski mezunlar öğrencilik yıllarına ait anılarını paylaştı. 1965 yılı mezunlarından Ankara'dan gelen Sefa Gömdeniz "Her yıl değişik illerde toplanılıyor. 5 yılda bir Burdur'da toplanıyoruz. İstanbul'dan, İzmir'den, Ankara'dan, Antalya'dan gelen çok güzel bir grubuz. Geçen yaptığımız toplantıdaki hocalarımızdan bir kısmını kaybettik. Burdur Lisesi'nin büyük önemi var. Bizim sınıftan 40 kişi mezun oldu, 13'ü ODTÜ'ye girdi. Teknik üniversite, eczacılık fakültesi, tıp fakültesi, öğretmen okullarında okumuş arkadaşlarımız var" dedi. İzmir'den gelen Mehmet Oran ise "1965 yılı mezunları olarak ilk defa 1985 yılında toplandık. 20 yıl sonra arkadaşlarımızla burada buluştuk. Çok güzel sinerji oluştu. Burdur Lisesi'nde öğretmenlik yaptım. 14 yıl görev yaptıktan sonra 1994'te emekli oldum. Bu okulda hem okuyup hem öğretmenlik yaptığım için çok mutluyum" diye konuştu. Etkinliği düzenleyen Özcan Kermen de arkadaşlarıyla buluştuğu için mutlu olduğunu söyledi. Dönemin okul müdür yardımcısı ve İngilizce Öğretmeni Hulusi Çekiç ise buluşmada anılarını tazeledi. FOTOĞRAFLI
Burdur Lisesi mezunları buluştu
BURDUR Lisesi'nin 1964-1966 yılı mezunları okulda buluşup, hasret giderdi.

Burdur Lisesi'nden 1964,1965 ve 1966 yıllarında mezun olan 70 arkadaş Türkiye'nin çeşitli illerinden Burdur'a gelerek okullarında buluştu. Sınıf başkanı yoklama almasının ardından eski mezunlar öğrencilik yıllarına ait anılarını paylaştı. 1965 yılı mezunlarından Ankara'dan gelen Sefa Gömdeniz "Her yıl değişik illerde toplanılıyor. 5 yılda bir Burdur'da toplanıyoruz. İstanbul'dan, İzmir'den, Ankara'dan, Antalya'dan gelen çok güzel bir grubuz. Geçen yaptığımız toplantıdaki hocalarımızdan bir kısmını kaybettik. Burdur Lisesi'nin büyük önemi var. Bizim sınıftan 40 kişi mezun oldu, 13'ü ODTÜ'ye girdi. Teknik üniversite, eczacılık fakültesi, tıp fakültesi, öğretmen okullarında okumuş arkadaşlarımız var" dedi.

İzmir'den gelen Mehmet Oran ise "1965 yılı mezunları olarak ilk defa 1985 yılında toplandık. 20 yıl sonra arkadaşlarımızla burada buluştuk. Çok güzel sinerji oluştu. Burdur Lisesi'nde öğretmenlik yaptım. 14 yıl görev yaptıktan sonra 1994'te emekli oldum. Bu okulda hem okuyup hem öğretmenlik yaptığım için çok mutluyum" diye konuştu.

Etkinliği düzenleyen Özcan Kermen de arkadaşlarıyla buluştuğu için mutlu olduğunu söyledi. Dönemin okul müdür yardımcısı ve İngilizce Öğretmeni Hulusi Çekiç ise buluşmada anılarını tazeledi.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.