BUCAK’TA 23 NİSAN COŞKUSU

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 23.04.2024 - 12:12, Güncelleme: 23.04.2024 - 12:17
 

BUCAK’TA 23 NİSAN COŞKUSU

BURDUR’ un Bucak ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, düzenlenen törenle coşkuyla kutlandı.
Törenler Bucak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Meydanında Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunduktan sonra Atatürk Anıtı’na çelenk konulması ile başladı. Çelenk sunma töreninden sonra öğrenci ve öğretmenler Bucak Kaymakamı Bayram Gale’yi makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Kaymakam Bayram Gale koltuğu  Mehmet Akif Ersoy İlkokulu 4’ncü sınıf öğrencisi İlayda Göral’a teslim etti. Kaymakam koltuğuna oturan İlayda Göral “Hepimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun. Savaşın olmadığı, tüm dünya çocuklarının barış içerisinde yaşadığı, güzel bir dünyada yaşamak istiyoruz” dedi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 104’ncü yılı kutlamaları Bucak Mehmet Akif Ersoy İlkokulunda düzenlenen bayram töre saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunduktan sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Camcıoğlu’nun günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı. Bucak Kaymakamı Bayram Gale ve Belediye Başkanı Hülya Gümüş öğrencilerin ve halkın bayramını kutladılar. Daha sonra 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen şiir, kompozisyon ve diğer yarışmalarda dereceye giren öğrencilere Kaymakam Bayram Gale, Belediye Başkanı Hülya Gümüş, Bucak Cumhuriyet Başsavcısı Sefa Aygün tarafından hediyeleri verildi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Mehmet Akif Ersoy İlkokulu tarafından düzenlenen anasınıfı ve diğer sınıfların katılımı ile şiir, en güzel istiklal marşı okuması, halk oyunları, Anadolu Motifleri gösterileri, Anadolu Destanları, halk oyunu gösterileri, Efeler Valisi gösterilerinden sonra sev kardeşim isimli gösteri ile sona erdi.   
BURDUR’ un Bucak ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, düzenlenen törenle coşkuyla kutlandı.

Törenler Bucak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Meydanında Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunduktan sonra Atatürk Anıtı’na çelenk konulması ile başladı. Çelenk sunma töreninden sonra öğrenci ve öğretmenler Bucak Kaymakamı Bayram Gale’yi makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Kaymakam Bayram Gale koltuğu  Mehmet Akif Ersoy İlkokulu 4’ncü sınıf öğrencisi İlayda Göral’a teslim etti. Kaymakam koltuğuna oturan İlayda Göral “Hepimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun. Savaşın olmadığı, tüm dünya çocuklarının barış içerisinde yaşadığı, güzel bir dünyada yaşamak istiyoruz” dedi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 104’ncü yılı kutlamaları Bucak Mehmet Akif Ersoy İlkokulunda düzenlenen bayram töre saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunduktan sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Camcıoğlu’nun günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı. Bucak Kaymakamı Bayram Gale ve Belediye Başkanı Hülya Gümüş öğrencilerin ve halkın bayramını kutladılar. Daha sonra 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen şiir, kompozisyon ve diğer yarışmalarda dereceye giren öğrencilere Kaymakam Bayram Gale, Belediye Başkanı Hülya Gümüş, Bucak Cumhuriyet Başsavcısı Sefa Aygün tarafından hediyeleri verildi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Mehmet Akif Ersoy İlkokulu tarafından düzenlenen anasınıfı ve diğer sınıfların katılımı ile şiir, en güzel istiklal marşı okuması, halk oyunları, Anadolu Motifleri gösterileri, Anadolu Destanları, halk oyunu gösterileri, Efeler Valisi gösterilerinden sonra sev kardeşim isimli gösteri ile sona erdi.   

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.