Yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 18.10.2022 - 22:39, Güncelleme: 19.10.2022 - 08:30
 

Yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu

Yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu
 ANTALYA'da yalnız yaşayan Serkan Gönüldaş (43), arkadaşı tarafından evinde ölü bulundu. Olay, saat 20.30 sıralarında Demricikara Mahallesi 1423 sokakta bulunan bir sitenin giriş kat dairesinde meydana geldi. Serkan Gönüldaş’tan haber alamayan arkadaşı eve geldi ve kapıyı çalmasına rağmen ulaşamadı. Arkadaşı durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarla bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Eve polis eşliğinde giren sağlık ekipleri hareketsiz şekilde bulunan Serkan Gönüldaş’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Savcılık ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Göndüldaş'ın cansız bedeni cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı. (DHA) FOTOĞRAFLI    
Yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu

 ANTALYA'da yalnız yaşayan Serkan Gönüldaş (43), arkadaşı tarafından evinde ölü bulundu.

Olay, saat 20.30 sıralarında Demricikara Mahallesi 1423 sokakta bulunan bir sitenin giriş kat dairesinde meydana geldi. Serkan Gönüldaş’tan haber alamayan arkadaşı eve geldi ve kapıyı çalmasına rağmen ulaşamadı. Arkadaşı durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarla bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Eve polis eşliğinde giren sağlık ekipleri hareketsiz şekilde bulunan Serkan Gönüldaş’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Savcılık ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Göndüldaş'ın cansız bedeni cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.