İHH gönüllüsü gençler için çorba dağıtıldı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 04.12.2022 - 14:09, Güncelleme: 04.12.2022 - 23:53
 

İHH gönüllüsü gençler için çorba dağıtıldı

İHH gönüllüsü gençler için çorba dağıtıldı
 BURDUR'da, geçen yıl trafik kazasında vefat eden İHH'nin 4 gönüllü genci için çorba dağıtıldı. İnsani Yardım Vakfı Burdur Şubesi tarafından, geçen yıl Bursa'da lise öğrencilerine yönelik düzenlenen teknoloji kampına giderken geçirdikleri trafik kazasında vefat eden İHH gönüllüleri Murat Can Kaya, Kağan Talip Tığlı, Yusuf Taha Göktaş ve Tarık Kesekçi için Cumhuriyet Meydanı'nda çorba dağıtıldı. İHH Burdur Şube Başkanı Hüseyin Çetinkaya, "Geçen yıl iyilik yolculuğunda İstanbul'dan Bursa'ya giderken trafik kazasında yaşamını kaybeden şehitlerimiz için Burdur Cumhuriyet Meydanı'nda çorba ikram ediyoruz. Rabbim şehadet makamına ulaşanların mekanını cennet eylesin. Bizlere de bu imkanı sunan bağışçılarımıza, genç İHH'deki kardeşlerimize daha güzel çalışmalar, daha güzel hizmetler yapmayı nasip eylesin. Katkı veren gönül dostlarımıza çok teşekkür ediyorum" dedi. FOTOĞRAFLI  
İHH gönüllüsü gençler için çorba dağıtıldı

 BURDUR'da, geçen yıl trafik kazasında vefat eden İHH'nin 4 gönüllü genci için çorba dağıtıldı.

İnsani Yardım Vakfı Burdur Şubesi tarafından, geçen yıl Bursa'da lise öğrencilerine yönelik düzenlenen teknoloji kampına giderken geçirdikleri trafik kazasında vefat eden İHH gönüllüleri Murat Can Kaya, Kağan Talip Tığlı, Yusuf Taha Göktaş ve Tarık Kesekçi için Cumhuriyet Meydanı'nda çorba dağıtıldı.

İHH Burdur Şube Başkanı Hüseyin Çetinkaya, "Geçen yıl iyilik yolculuğunda İstanbul'dan Bursa'ya giderken trafik kazasında yaşamını kaybeden şehitlerimiz için Burdur Cumhuriyet Meydanı'nda çorba ikram ediyoruz. Rabbim şehadet makamına ulaşanların mekanını cennet eylesin. Bizlere de bu imkanı sunan bağışçılarımıza, genç İHH'deki kardeşlerimize daha güzel çalışmalar, daha güzel hizmetler yapmayı nasip eylesin. Katkı veren gönül dostlarımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.