Beşiktaş, çalışmalarına Antalya'da devam ediyor

Spor (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 12.12.2022 - 15:32, Güncelleme: 12.12.2022 - 15:34
 

Beşiktaş, çalışmalarına Antalya'da devam ediyor

Beşiktaş, çalışmalarına Antalya'da devam ediyor
  ANTALYA,(DHA)- Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arada Antalya'nın Belek turizm merkezinde kamp yapan Beşiktaş, hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman, salonda yapılan çalışmayla başladı. Dün oynanan Westerlo maçında forma giyen isimler salonda çalışma gerçekleştirdi. Diğer oyuncular ise ısınma ve istasyon koşuları ile başladıkları antrenmana; pas, taktik çalışması, şut çalışmalarıyla devam etti. Antrenman, dar alanda oynanan çift kale maç ile sona erdi. FOTOĞRAFLI  
Beşiktaş, çalışmalarına Antalya'da devam ediyor

 

ANTALYA,(DHA)- Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arada Antalya'nın Belek turizm merkezinde kamp yapan Beşiktaş, hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman, salonda yapılan çalışmayla başladı. Dün oynanan Westerlo maçında forma giyen isimler salonda çalışma gerçekleştirdi. Diğer oyuncular ise ısınma ve istasyon koşuları ile başladıkları antrenmana; pas, taktik çalışması, şut çalışmalarıyla devam etti. Antrenman, dar alanda oynanan çift kale maç ile sona erdi.

FOTOĞRAFLI

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.