Doktor kardeşler aynı hastanede görev yapıyor

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 24.12.2022 - 09:02, Güncelleme: 24.12.2022 - 09:03
 

Doktor kardeşler aynı hastanede görev yapıyor

Doktor kardeşler aynı hastanede görev yapıyor
    Ahmet DAĞLI/SANDIKLI, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı ilçesinde Dr. Ayşe Nur Karabay ve Dr. Safinaz Karabay kardeşler Devlet Hastanesi'nde acil servis pratisyen hekimi olarak birlikte görev yapıyor. Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni birer yıl ara ile bitiren Karabay kardeşler, memleketleri Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde acil servis pratisyen hekim olarak göreve başladı. Dr. Ayşe Nur Karabay ve Dr. Safinaz Karabay kardeşler, aynı hastanenin acil servisinde birlikte mesai yapmaktan ve memleketlerine hizmet etmekten mutlu olduklarını ifade etti. Sandıklı Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Abdul Fettuh Nur, "Doktor kardeşlerle birlikte hastanemizdeki hekim sayısı 46'ya ulaştı. Hastanemizde 3 genel cerrah, 3 pediatri, 3 dahiliye, 1 göğüs, 2 kadın doğum, 1 ortopedi, 1 göz, 1 biyokimya, 1 radyoloji, 1 psikiyatri, 1 nöroloji, 1 kardiyoloji, 2 anestezi ve 22 pratisyen hekim görev yapmakta. Bunun yanında 1 dahiliye, 1 pediatri ve 1 kadın doğum uzmanı yakın zamanda hizmet vermeye başlayacak. Tüm çabamız Sandıklı halkına ve bölgedeki vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek" dedi. FOTOĞRAFLI    
Doktor kardeşler aynı hastanede görev yapıyor

 

 

Ahmet DAĞLI/SANDIKLI, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı ilçesinde Dr. Ayşe Nur Karabay ve Dr. Safinaz Karabay kardeşler Devlet Hastanesi'nde acil servis pratisyen hekimi olarak birlikte görev yapıyor.

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni birer yıl ara ile bitiren Karabay kardeşler, memleketleri Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde acil servis pratisyen hekim olarak göreve başladı. Dr. Ayşe Nur Karabay ve Dr. Safinaz Karabay kardeşler, aynı hastanenin acil servisinde birlikte mesai yapmaktan ve memleketlerine hizmet etmekten mutlu olduklarını ifade etti.

Sandıklı Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Abdul Fettuh Nur, "Doktor kardeşlerle birlikte hastanemizdeki hekim sayısı 46'ya ulaştı. Hastanemizde 3 genel cerrah, 3 pediatri, 3 dahiliye, 1 göğüs, 2 kadın doğum, 1 ortopedi, 1 göz, 1 biyokimya, 1 radyoloji, 1 psikiyatri, 1 nöroloji, 1 kardiyoloji, 2 anestezi ve 22 pratisyen hekim görev yapmakta. Bunun yanında 1 dahiliye, 1 pediatri ve 1 kadın doğum uzmanı yakın zamanda hizmet vermeye başlayacak. Tüm çabamız Sandıklı halkına ve bölgedeki vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

 

Afyon HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.