Eviyle birlikte, biriktirdiği kira parası da yandı

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 26.12.2022 - 09:20, Güncelleme: 26.12.2022 - 09:21
 

Eviyle birlikte, biriktirdiği kira parası da yandı

Eviyle birlikte, biriktirdiği kira parası da yandı
  Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA)- ANTALYA'da Ali Polat'ın (58) oturduğu müstakil ev, çıkan yangında kullanılamaz hale geldi. Polat'ın ev kirası için biriktirdiği kira parası da yangında küle döndü. Kepez ilçesi Varsak Karşıyaka Mahallesi Fatih Terim Caddesi’nde Ali Polat’ın oturduğu evde, saat 11.00 sıralarında yangın çıktı. Bu sırada yan tarafta bulunan kendisine ait köfteci dükkanında çalışan Ali Polat, yükselen alevleri fark edip eve koştu. Evin çatısının ahşap olması nedeniyle alevler kısa sürede büyüdü. İhbar üzerine bölgeye polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, alevlere müdahale ederek yangını bitişiğindeki diğer eve sıçramadan söndürdü. Küle dönen evine bakarken büyük üzüntü yaşadığı görülen Ali Polat, "Yan tarafta küçük bir köfteci dükkanım var ve servis yapıyordum. Dışarıya çıkıp baktığımda, evden duman çıkıyordu. Bağırdım, çağırdım, arkadaşlar da o esnada itfaiyeyi aradı. Neden çıktığını da bilmiyorum. Ev tamamen yanıp kül oldu. İçeride ev kirası için biriktirdiğim 1500- 2 bin TL vardı, o da yandı. Çok çaresizim, ne yapacağımı bilemiyorum" dedi. (DHA) FOTOĞRAFLI  
Eviyle birlikte, biriktirdiği kira parası da yandı

 

Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA)- ANTALYA'da Ali Polat'ın (58) oturduğu müstakil ev, çıkan yangında kullanılamaz hale geldi. Polat'ın ev kirası için biriktirdiği kira parası da yangında küle döndü.
Kepez ilçesi Varsak Karşıyaka Mahallesi Fatih Terim Caddesi’nde Ali Polat’ın oturduğu evde, saat 11.00 sıralarında yangın çıktı. Bu sırada yan tarafta bulunan kendisine ait köfteci dükkanında çalışan Ali Polat, yükselen alevleri fark edip eve koştu. Evin çatısının ahşap olması nedeniyle alevler kısa sürede büyüdü. İhbar üzerine bölgeye polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, alevlere müdahale ederek yangını bitişiğindeki diğer eve sıçramadan söndürdü.
Küle dönen evine bakarken büyük üzüntü yaşadığı görülen Ali Polat, "Yan tarafta küçük bir köfteci dükkanım var ve servis yapıyordum. Dışarıya çıkıp baktığımda, evden duman çıkıyordu. Bağırdım, çağırdım, arkadaşlar da o esnada itfaiyeyi aradı. Neden çıktığını da bilmiyorum. Ev tamamen yanıp kül oldu. İçeride ev kirası için biriktirdiğim 1500- 2 bin TL vardı, o da yandı. Çok çaresizim, ne yapacağımı bilemiyorum" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.