Burdur'un en yaşlı muhtarına veda

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 05.01.2023 - 16:10, Güncelleme: 05.01.2023 - 16:10
 

Burdur'un en yaşlı muhtarına veda

Burdur'un en yaşlı muhtarına veda
BURDUR'un en yaşlı muhtarı olan Necatibey Mahallesi Muhtarı Enver Güçlü (85) yaşamını yitirdi. Burdur'un en yaşlı muhtarı olan ve 2009 yılından bu yana Necatibey Mahallesi Muhtarlığı görevini yürüten Enver Güçlü tedavi gördüğü Burdur Devlet Hastanesi'nde dün akşam yaşamını yitirdi. Güçlü için Ulucami'de öğle vakti kılınan cenaze namazına Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, önceki dönem Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, Valilik Mahalli İdareler Müdürü Ramazan Şencan, Belediye Bakan Yardımcısı Hasan Duygulu, Burdur Muhtarlar Derneği Başkanı Sami Çelik ile Güçlü'nün ailesi ve yakınları katıldı. 2009- 2014 ve 2019 seçimlerinde Necatibey Mahallesi muhtarı seçilen Güçlü, Sultandere Mezarlığı'nda toprağa verildi. FOTOĞRAFLI  
Burdur'un en yaşlı muhtarına veda

BURDUR'un en yaşlı muhtarı olan Necatibey Mahallesi Muhtarı Enver Güçlü (85) yaşamını yitirdi.

Burdur'un en yaşlı muhtarı olan ve 2009 yılından bu yana Necatibey Mahallesi Muhtarlığı görevini yürüten Enver Güçlü tedavi gördüğü Burdur Devlet Hastanesi'nde dün akşam yaşamını yitirdi. Güçlü için Ulucami'de öğle vakti kılınan cenaze namazına Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, önceki dönem Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, Valilik Mahalli İdareler Müdürü Ramazan Şencan, Belediye Bakan Yardımcısı Hasan Duygulu, Burdur Muhtarlar Derneği Başkanı Sami Çelik ile Güçlü'nün ailesi ve yakınları katıldı. 2009- 2014 ve 2019 seçimlerinde Necatibey Mahallesi muhtarı seçilen Güçlü, Sultandere Mezarlığı'nda toprağa verildi.

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.