Ispartalı şehitleri anıldı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 03.02.2023 - 16:33, Güncelleme: 03.02.2023 - 16:33
 

Ispartalı şehitleri anıldı

Ispartalı şehitleri anıldı
  Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA) - ISPARTA'da şehit Uğur Bulat, Ekrem Çetin, İzzet Şenol, Yaşar Kocabaş, Mehmet Ali Aslan, Mustafa Ünlü, Ramazan Karaca, Durmuş Sarı, Gökhan Arslan ve Ali Yılmaz ile tüm şehitler Garnizon Şehitliği'nde kabirleri başında dualarla anıldı. Anma törenine şehit yakınları, Vali Aydın Baruş, Garnizon Komutanı Albay Mustafa Kahraman, Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin Gözgün, Türkiye Harp Malulü Şehit Dul ve Yetimler Derneği Isparta Şube Başkanı Ali Savcı, gaziler ile kamu kurum ve kuruluş müdürleri katıldı. Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan anma töreni tüm şehitlere dua edilmesiyle devam etti. Vali Baruş, evlatlarının kabirlerinde bekleyen ailelerin yanına giderek taziye dileklerini yineledi, şehitlerin kabri başında dua etti. (DHA) FOTOĞRAFLI
Ispartalı şehitleri anıldı

 

Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA) - ISPARTA'da şehit Uğur Bulat, Ekrem Çetin, İzzet Şenol, Yaşar Kocabaş, Mehmet Ali Aslan, Mustafa Ünlü, Ramazan Karaca, Durmuş Sarı, Gökhan Arslan ve Ali Yılmaz ile tüm şehitler Garnizon Şehitliği'nde kabirleri başında dualarla anıldı.
Anma törenine şehit yakınları, Vali Aydın Baruş, Garnizon Komutanı Albay Mustafa Kahraman, Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin Gözgün, Türkiye Harp Malulü Şehit Dul ve Yetimler Derneği Isparta Şube Başkanı Ali Savcı, gaziler ile kamu kurum ve kuruluş müdürleri katıldı. Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan anma töreni tüm şehitlere dua edilmesiyle devam etti.
Vali Baruş, evlatlarının kabirlerinde bekleyen ailelerin yanına giderek taziye dileklerini yineledi, şehitlerin kabri başında dua etti. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.