Bucak'tan Elbistan'a 10 bin ekmek

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 09.02.2023 - 15:32, Güncelleme: 09.02.2023 - 15:32
 

Bucak'tan Elbistan'a 10 bin ekmek

Bucak'tan Elbistan'a 10 bin ekmek
  Halim AKCA/BUCAK, (DHA)- BURDUR'un Bucak ilçesinden Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesine depremzedeler için 10 bin ekmek gönderildi. Bucak'taki fırıncıların, vatandaş desteğiyle hazırladığı 10 bin ekmek Bucak Ticaret ve Sanayi Odası aracılığıyla Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesine gönderildi. Bucak'ta bugüne kadar belediye, vatandaşlar, sivil toplum kuruluşlarının desteğiyle toplanan odun, su, temel gıda maddeleri, battaniye, kıyafet gibi malzemelerden oluşan 20 tır deprem bölgesine gönderildi. (DHA) FOTOĞRAFLI
Bucak'tan Elbistan'a 10 bin ekmek

 

Halim AKCA/BUCAK, (DHA)- BURDUR'un Bucak ilçesinden Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesine depremzedeler için 10 bin ekmek gönderildi.
Bucak'taki fırıncıların, vatandaş desteğiyle hazırladığı 10 bin ekmek Bucak Ticaret ve Sanayi Odası aracılığıyla Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesine gönderildi. Bucak'ta bugüne kadar belediye, vatandaşlar, sivil toplum kuruluşlarının desteğiyle toplanan odun, su, temel gıda maddeleri, battaniye, kıyafet gibi malzemelerden oluşan 20 tır deprem bölgesine gönderildi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.