14 yaşındaki Mahmut 86’ncı saatte enkazdan sağ çıkarıldı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 09.02.2023 - 21:27, Güncelleme: 09.02.2023 - 21:27
 

14 yaşındaki Mahmut 86’ncı saatte enkazdan sağ çıkarıldı

14 yaşındaki Mahmut 86’ncı saatte enkazdan sağ çıkarıldı
KAHRAMANMARAŞ, (DHA)- KAHRAMANMARAŞ merkezli iki depremde kent merkezinde yıkılan bir binada arama kurtarma çalışmalarını sürdüren Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, 86’ncı saatte 14 yaşındaki Mahmut’u enkazdan sağ kurtardı. Türkiye'yi sarsın depremlerin ardından arama kurtarma faaliyetlerine katılmak üzere Kahramanmaraş'a giden Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri bir mucizeye daha imza attı. Kahramanmaraş Bahçelievler Mahallesi Ongun apartmanı enkazında dinleme yapan itfaiye eri açtıkları delikten ‘Sesimi duyan var mı?’ diye seslendi. Enkaz içerisinden ses alınması üzerine çalışma başlatan itfaiye erleri 14 yaşındaki Mahmut’u sağ olarak kurtardı. KİŞİDEN DAHA SES ALINDI Mahmut’un bulunduğu yerin bir kat altından da ses alan itfaiye görevlileri enkazda kurtarma çalışmalarına devam ediyor. (DHA) FOTOĞRAFLI  
14 yaşındaki Mahmut 86’ncı saatte enkazdan sağ çıkarıldı

KAHRAMANMARAŞ, (DHA)- KAHRAMANMARAŞ merkezli iki depremde kent merkezinde yıkılan bir binada arama kurtarma çalışmalarını sürdüren Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, 86’ncı saatte 14 yaşındaki Mahmut’u enkazdan sağ kurtardı.
Türkiye'yi sarsın depremlerin ardından arama kurtarma faaliyetlerine katılmak üzere Kahramanmaraş'a giden Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri bir mucizeye daha imza attı. Kahramanmaraş Bahçelievler Mahallesi Ongun apartmanı enkazında dinleme yapan itfaiye eri açtıkları delikten ‘Sesimi duyan var mı?’ diye seslendi. Enkaz içerisinden ses alınması üzerine çalışma başlatan itfaiye erleri 14 yaşındaki Mahmut’u sağ olarak kurtardı.
KİŞİDEN DAHA SES ALINDI
Mahmut’un bulunduğu yerin bir kat altından da ses alan itfaiye görevlileri enkazda kurtarma çalışmalarına devam ediyor. (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.