8 katlı binadan 122 saat sonra kurtarıldı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 11.02.2023 - 10:22, Güncelleme: 11.02.2023 - 10:22
 

8 katlı binadan 122 saat sonra kurtarıldı

8 katlı binadan 122 saat sonra kurtarıldı
Burak EMEK- Yakup ALTAY/DİYARBAKIR, (DHA)- DİYARBAKIR'da yıkılan 8 katlı apartmanın enkazı altında kalan Maşallah Çiçek (55) 122 saat sonra sağ çıkarıldı.  Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu 10 ilden Diyarbakır'da, arama-kurtarma çalışmaları sürüyor. Yenişehir ilçesi Kooperatifler Mahallesi Kurtismailpaşa 2'nci Sokak'ta yıkılan 8 katlı Sözel Apartmanı'nın enkazından 122 saat sonra Maşallah Çiçek, sağ olarak çıkarıldı. İlk müdahalenin ardından Çiçek, ambulansla hastaneye kaldırıldı. (DHA) FOTOĞRAFLI
8 katlı binadan 122 saat sonra kurtarıldı

Burak EMEK- Yakup ALTAY/DİYARBAKIR, (DHA)- DİYARBAKIR'da yıkılan 8 katlı apartmanın enkazı altında kalan Maşallah Çiçek (55) 122 saat sonra sağ çıkarıldı. 
Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu 10 ilden Diyarbakır'da, arama-kurtarma çalışmaları sürüyor. Yenişehir ilçesi Kooperatifler Mahallesi Kurtismailpaşa 2'nci Sokak'ta yıkılan 8 katlı Sözel Apartmanı'nın enkazından 122 saat sonra Maşallah Çiçek, sağ olarak çıkarıldı. İlk müdahalenin ardından Çiçek, ambulansla hastaneye kaldırıldı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.