BURDUR VALİLİĞİ, YARDIMLARI ARTARAK DEVAM ETTİRELİM

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 13.02.2023 - 09:35, Güncelleme: 13.02.2023 - 09:35
 

BURDUR VALİLİĞİ, YARDIMLARI ARTARAK DEVAM ETTİRELİM

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen ve büyük yıkım yapan depremin acılarını sormak için ülke genelinde olduğu gibi Burdur’da da devam ediyor.
Burdur Valiliği yaptığı yazılı açıklamada vatandaşların deprem bölgelerine gönderilmek üzere ayni ve maddi yardımların sürdüğünü, ve süreceğini belirterek vatandaşlardan gelen yardımlar zaman geçirilmeden gönderildiği belirtildi. Yapılan açıklamada şöyle denildi  “Çok kıymetli Aziz Burdur’lular, bu millet sizlere minnettar! Asrın en kötü felaketi ve sonrasında yaşadığımız bir haftada, deprem bölgesindeki kardeşlerimizin yaralarını sarmak için Valiliğimiz koordinesinde İlimizde başlatılan ayni ve nakdi yardım kampanyasına bugüne kadar büyük bir duyarlılıkla destek verdiğiniz için sizlere teşekkür ediyoruz. Hepinizin yakından takip ettiği üzere; yaşanan bu deprem afetinin büyüklüğü ve etkilediği alanın genişliği dikkate alındığında içinde bulunduğumuz bu zorlu durum uzun soluklu bir süreci gerektirmektedir. Siz kadirşinas Burdurluların fedekarlıkları ve yardımların artarak devam etmesi bölgede yaşayan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması açısından büyük önem arz etmektedir. Bu kapsamda öncelikli olarak kolili gıda paketi, kullanılmamış kıyafet ve iç çamaşırı, ayakkabı, soba, hijyen malzemesi başta olmak üzere vatandaşlarımızın gönlünden koparak yapacakları her türlü ayni yardımlarınız Valiliğimiz (Şeker Fabrikası) ve Kaymakamlıklarımız bünyesinde oluşturulan toplama merkezleri aracılığı ile bölgeye ulaştırılmaya hız kesmeden devam edecektir. Kampanyaya nakdi destek vermek isteyen vatandaşlar: AFAD'a destek vermek için “DEPREM” yazıp 1866’ya SMS  göndererek (her bir sms ile 20 TL). AFAD Başkanlığının görselde yer alan hesap numaraları üzerinden, bağış yapabilirler” denildi.
Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen ve büyük yıkım yapan depremin acılarını sormak için ülke genelinde olduğu gibi Burdur’da da devam ediyor.

Burdur Valiliği yaptığı yazılı açıklamada vatandaşların deprem bölgelerine gönderilmek üzere ayni ve maddi yardımların sürdüğünü, ve süreceğini belirterek vatandaşlardan gelen yardımlar zaman geçirilmeden gönderildiği belirtildi. Yapılan açıklamada şöyle denildi  “Çok kıymetli Aziz Burdur’lular, bu millet sizlere minnettar! Asrın en kötü felaketi ve sonrasında yaşadığımız bir haftada, deprem bölgesindeki kardeşlerimizin yaralarını sarmak için Valiliğimiz koordinesinde İlimizde başlatılan ayni ve nakdi yardım kampanyasına bugüne kadar büyük bir duyarlılıkla destek verdiğiniz için sizlere teşekkür ediyoruz. Hepinizin yakından takip ettiği üzere; yaşanan bu deprem afetinin büyüklüğü ve etkilediği alanın genişliği dikkate alındığında içinde bulunduğumuz bu zorlu durum uzun soluklu bir süreci gerektirmektedir. Siz kadirşinas Burdurluların fedekarlıkları ve yardımların artarak devam etmesi bölgede yaşayan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması açısından büyük önem arz etmektedir. Bu kapsamda öncelikli olarak kolili gıda paketi, kullanılmamış kıyafet ve iç çamaşırı, ayakkabı, soba, hijyen malzemesi başta olmak üzere vatandaşlarımızın gönlünden koparak yapacakları her türlü ayni yardımlarınız Valiliğimiz (Şeker Fabrikası) ve Kaymakamlıklarımız bünyesinde oluşturulan toplama merkezleri aracılığı ile bölgeye ulaştırılmaya hız kesmeden devam edecektir. Kampanyaya nakdi destek vermek isteyen vatandaşlar:

AFAD'a destek vermek için “DEPREM” yazıp 1866’ya SMS  göndererek (her bir sms ile 20 TL).

AFAD Başkanlığının görselde yer alan hesap numaraları üzerinden,

bağış yapabilirler” denildi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.