BUCAK ZİRAAT ODASI’NDAN DEPREM BÖLGESİNE HAYVAN YEMİ

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 13.02.2023 - 16:10, Güncelleme: 13.02.2023 - 16:10
 

BUCAK ZİRAAT ODASI’NDAN DEPREM BÖLGESİNE HAYVAN YEMİ

KAHRAMANMARAŞ merkezli 10 ili etkileyen depremin yaraları sarılmaya devam ediyor. Bucak Ziraat Odasınca gönderilen hayvan yemleri üreticilere dağıtıldı
Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremin yaralarını sarmak için Bucak Ziraat Odası hayvan üreticilerine katkı sağlayabilmek için gönderdiği yemler Gaziantep’in Nurdağ ilçesi ve ilçeye bağlı köylerde  özel hareket polisleri nezareti, Gaziantep Tarım İl Müdürlüğü personelleri eşliğinde hayvanları aç kalan yetiştiricilere yem dağıtımı yapıldı. Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel “İnsani acının yanında aç kalan hayvanları da düşünerek deprem bölgesine odamızca hayvan yemi gönderdik” dedi. Bucak Ziraat Odası ilçede ve köylerde faaliyet gösteren tüm çiftçileri deprem bölgesine bağışlara davet ederek, insani ayni yardıkların yanında, deprem bölgesinde aç kalan hayvanlar için yardıma davet etti. Yardımların süreceği belirtildi.       
KAHRAMANMARAŞ merkezli 10 ili etkileyen depremin yaraları sarılmaya devam ediyor. Bucak Ziraat Odasınca gönderilen hayvan yemleri üreticilere dağıtıldı

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremin yaralarını sarmak için Bucak Ziraat Odası hayvan üreticilerine katkı sağlayabilmek için gönderdiği yemler Gaziantep’in Nurdağ ilçesi ve ilçeye bağlı köylerde  özel hareket polisleri nezareti, Gaziantep Tarım İl Müdürlüğü personelleri eşliğinde hayvanları aç kalan yetiştiricilere yem dağıtımı yapıldı. Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel “İnsani acının yanında aç kalan hayvanları da düşünerek deprem bölgesine odamızca hayvan yemi gönderdik” dedi.

Bucak Ziraat Odası ilçede ve köylerde faaliyet gösteren tüm çiftçileri deprem bölgesine bağışlara davet ederek, insani ayni yardıkların yanında, deprem bölgesinde aç kalan hayvanlar için yardıma davet etti. Yardımların süreceği belirtildi.       

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.