Depremzede Merve, savaş gemisi Bayraktar'da doğum yaptı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 14.02.2023 - 17:41, Güncelleme: 14.02.2023 - 17:41
 

Depremzede Merve, savaş gemisi Bayraktar'da doğum yaptı

Depremzede Merve, savaş gemisi Bayraktar'da doğum yaptı
ANKARA, (DHA)- HATAY'da hamile depremzede Merve Açıkbaş, hastaneye dönüştürülen Türk Silahlı Kuvvetlerinin savaş gemisi TCG Bayraktar'da doğum yaptı. Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli 7.7 büyüklüğünde ve Elbistan merkezli 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ait savaş gemisi TCG Bayraktar, Hatay'da hastaneye dönüştürüldü. Depremde yaralanan vatandaşların tedavi edildiği 19'u doktor, 60 personelin görev aldığı gemide, hamile depremzede Merve Açıkbaş doğum yaptı. Milli Savunma Bakanlığı'nın Twitter'daki hesabından, bebeğin fotoğrafları paylaşılarak, "Hastaneye dönüştürülen TCG Bayraktar gemimizden güzel bir haber var. Depremden zarar gören hamile bir vatandaşımız gemide güzeller güzeli bir kız evlat dünyaya getirdi. Milli Savunma Bakanlığı olarak yavrumuza sağlıklı, mutlu ve güzelliklerle dolu bir yaşam diliyoruz" denildi. FOTOĞRAFLI  
Depremzede Merve, savaş gemisi Bayraktar'da doğum yaptı

ANKARA, (DHA)- HATAY'da hamile depremzede Merve Açıkbaş, hastaneye dönüştürülen Türk Silahlı Kuvvetlerinin savaş gemisi TCG Bayraktar'da doğum yaptı.
Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli 7.7 büyüklüğünde ve Elbistan merkezli 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ait savaş gemisi TCG Bayraktar, Hatay'da hastaneye dönüştürüldü. Depremde yaralanan vatandaşların tedavi edildiği 19'u doktor, 60 personelin görev aldığı gemide, hamile depremzede Merve Açıkbaş doğum yaptı. Milli Savunma Bakanlığı'nın Twitter'daki hesabından, bebeğin fotoğrafları paylaşılarak, "Hastaneye dönüştürülen TCG Bayraktar gemimizden güzel bir haber var. Depremden zarar gören hamile bir vatandaşımız gemide güzeller güzeli bir kız evlat dünyaya getirdi. Milli Savunma Bakanlığı olarak yavrumuza sağlıklı, mutlu ve güzelliklerle dolu bir yaşam diliyoruz" denildi.
FOTOĞRAFLI
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.