Uludağ'da kaybolan 10 yaşındaki Yusuf, 4 saat sonra ormanda bulundu

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 15.02.2023 - 09:17, Güncelleme: 15.02.2023 - 09:17
 

Uludağ'da kaybolan 10 yaşındaki Yusuf, 4 saat sonra ormanda bulundu

Uludağ'da kaybolan 10 yaşındaki Yusuf, 4 saat sonra ormanda bulundu
Mehmet İNAN/ BURSA, (DHA)- BURSA Uludağ'da, ailesi ile birlikte konakladığı tesisten oyun oynamak için çıkan Yusuf Gültekin (10), kayboldu. Yusuf, ekiplerin yaklaşık 4 saatlik çalışmasının ardından yaklaşık bir kilometre uzaklıkta ormanda bulundu. Uludağ Sarıalan'da ailesi ile birlikte bir tesiste konaklayan Yusuf Gültekin, akşam saatlerinde oyun oynamak için dışarı çıktı. Yusuf'tan bir süre haber alamayan ailesi, durumu jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine bölgeye AFAD, Jandarma Arama Kurtarma (JAK), Nilüfer Arama Kurtarma (NAK) ve Beşir Arama Kurtarma ekipleri sevk edildi. Bölgede arama çalışmalarına başlayan ekipler, Yusuf Gültekin'i yaklaşık 4 saat sonra konakladıkları yerden bir kilometre uzaklıkta ormanda buldu. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Yusuf, tedbir amaçlı Çekirge Devlet Hastanesine götürüldü. (DHA) FOTOĞRAFLI
Uludağ'da kaybolan 10 yaşındaki Yusuf, 4 saat sonra ormanda bulundu

Mehmet İNAN/ BURSA, (DHA)- BURSA Uludağ'da, ailesi ile birlikte konakladığı tesisten oyun oynamak için çıkan Yusuf Gültekin (10), kayboldu. Yusuf, ekiplerin yaklaşık 4 saatlik çalışmasının ardından yaklaşık bir kilometre uzaklıkta ormanda bulundu.
Uludağ Sarıalan'da ailesi ile birlikte bir tesiste konaklayan Yusuf Gültekin, akşam saatlerinde oyun oynamak için dışarı çıktı. Yusuf'tan bir süre haber alamayan ailesi, durumu jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine bölgeye AFAD, Jandarma Arama Kurtarma (JAK), Nilüfer Arama Kurtarma (NAK) ve Beşir Arama Kurtarma ekipleri sevk edildi. Bölgede arama çalışmalarına başlayan ekipler, Yusuf Gültekin'i yaklaşık 4 saat sonra konakladıkları yerden bir kilometre uzaklıkta ormanda buldu.
Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Yusuf, tedbir amaçlı Çekirge Devlet Hastanesine götürüldü. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.