BURDUR MİLLETVEKİLİ YASİN UĞUR’DAN, “ATATÜRK’ÜN BURDUR’A GELİŞİNİN 93. YILDÖNÜMÜ” KUTLAMA MESAJI

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 06.03.2023 - 09:46, Güncelleme: 06.03.2023 - 09:46
 

BURDUR MİLLETVEKİLİ YASİN UĞUR’DAN, “ATATÜRK’ÜN BURDUR’A GELİŞİNİN 93. YILDÖNÜMÜ” KUTLAMA MESAJI

AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, ‘‘Atatürk’ün Burdur’a gelişinin 93. yıldönümü’’ dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Mesajında, “Milli birlik ve beraberlikle Kurtuluş Savaşı’nın kazanılmasının ardından, Milli Mücadele kahramanları olan milletimize şükranlarını sunmak, dertlerini dinlemek ve halkla iç içe olmak için Gazi Mustafa Kemal Atatürk Türkiye Cumhuriyeti vilayetlerini tek tek gezmeye başlamıştır. Yapmış olduğu gezilerde milletine moral aşılamış, dertlerini dinlemiştir.   Bu ziyaretler kapsamında Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 6 Mart 1930 tarihinde ilimize teşrif etmiştir. Gazi Mustafa Kemal’i ağırlamanın sevincini yaşayan Burdur halkı Atatürk’ü bağrına basarak coşkuyla karşılamış ve şehrimizi onurlandırmasının mutluluğunu hep birlikte yaşamışlardır. Atatürk’ü görmek istemenin heyecanıyla genç, yaşlı, çocuk, kadın, erkek sokaklarda sevgi seli oluşturmuşlardır. Bu gün Burdur’umuz tarihi için şeref günü olarak ebediyen devam edecektir.   Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu vatan için canlarını feda eden kahraman şehitlerimizi rahmetle ve minnetle yâd ediyor, Burdurlu hemşehrilerimin “6 Mart Şeref Gününü” kutluyorum.”
AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, ‘‘Atatürk’ün Burdur’a gelişinin 93. yıldönümü’’ dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Mesajında, “Milli birlik ve beraberlikle Kurtuluş Savaşı’nın kazanılmasının ardından, Milli Mücadele kahramanları olan milletimize şükranlarını sunmak, dertlerini dinlemek ve halkla iç içe olmak için Gazi Mustafa Kemal Atatürk Türkiye Cumhuriyeti vilayetlerini tek tek gezmeye başlamıştır. Yapmış olduğu gezilerde milletine moral aşılamış, dertlerini dinlemiştir.

 

Bu ziyaretler kapsamında Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 6 Mart 1930 tarihinde ilimize teşrif etmiştir. Gazi Mustafa Kemal’i ağırlamanın sevincini yaşayan Burdur halkı Atatürk’ü bağrına basarak coşkuyla karşılamış ve şehrimizi onurlandırmasının mutluluğunu hep birlikte yaşamışlardır. Atatürk’ü görmek istemenin heyecanıyla genç, yaşlı, çocuk, kadın, erkek sokaklarda sevgi seli oluşturmuşlardır. Bu gün Burdur’umuz tarihi için şeref günü olarak ebediyen devam edecektir.

 

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu vatan için canlarını feda eden kahraman şehitlerimizi rahmetle ve minnetle yâd ediyor, Burdurlu hemşehrilerimin “6 Mart Şeref Gününü” kutluyorum.”

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.