Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş, Berat Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı

Mesajlar (Akca Gazete) - Akca Gazete | 06.03.2023 - 14:28, Güncelleme: 06.03.2023 - 14:28
 

Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş, Berat Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı

Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş, Berat Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı
Vali Arslantaş mesajında şu görüşlere yer vermiştir:   Pazartesi'yi Salı'ya bağlayan gece Yüce Rabbimizin sonsuz af ve mağfiretine ulaşmak için önemli bir fırsat olan, Ramazan ayının habercisi olan Berat Kandili'ni idrak edeceğiz.   Öncelikle Berat Kandili vesilesiyle, Kahramanmaraş merkezli 11 İlimizi etkileyen depremlerde vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.    Allah'ın sonsuz rahmeti ve bağışlama kapılarını ardına kadar araladığı; müminlerin yaptığı ibadetlerin kat kat fazla mükâfatlandırdığı bu önemli gecede Rabbimizin sonsuz mağfiretine sığınarak yapacağımız dualar vesilesiyle, zor günlerden geçtiğimiz bu dönemde Milletimizin yaralarının bir an önce sarılmasını ve birdaha böyle afetlerin yaşanmamasını Yüce Rabbimizden niyaz ediyorum.   Bu duygu ve düşünceler içerisinde, Burdurlu hemşehrilerimin, Aziz Milletimizin ve tüm İslam Aleminin Berat Kandilini tebrik ediyorum.
Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş, Berat Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı

Vali Arslantaş mesajında şu görüşlere yer vermiştir:

 

Pazartesi'yi Salı'ya bağlayan gece Yüce Rabbimizin sonsuz af ve mağfiretine ulaşmak için önemli bir fırsat olan, Ramazan ayının habercisi olan Berat Kandili'ni idrak edeceğiz.

 

Öncelikle Berat Kandili vesilesiyle, Kahramanmaraş merkezli 11 İlimizi etkileyen depremlerde vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. 

 

Allah'ın sonsuz rahmeti ve bağışlama kapılarını ardına kadar araladığı; müminlerin yaptığı ibadetlerin kat kat fazla mükâfatlandırdığı bu önemli gecede Rabbimizin sonsuz mağfiretine sığınarak yapacağımız dualar vesilesiyle, zor günlerden geçtiğimiz bu dönemde Milletimizin yaralarının bir an önce sarılmasını ve birdaha böyle afetlerin yaşanmamasını Yüce Rabbimizden niyaz ediyorum.

 

Bu duygu ve düşünceler içerisinde, Burdurlu hemşehrilerimin, Aziz Milletimizin ve tüm İslam Aleminin Berat Kandilini tebrik ediyorum.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.