Burdur BİLSEM ekibi Hırvatistan'da

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 05.04.2023 - 09:55, Güncelleme: 05.04.2023 - 09:55
 

Burdur BİLSEM ekibi Hırvatistan'da

Burdur BİLSEM ekibi Hırvatistan'da
  Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- BURDUR Alpaslan Ali Can Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) öğretmenleri Erasmus programı kapsamında Hırvatistan'da etkinliğe katıldı. BİLSEM İngilizce öğretmeni Hüseyin Ateş, bilişim teknolojileri öğretmenleri Ali Dalgar ve Halil Çatak ile fen bilimleri öğretmeni Melek Çakıcı, 26 Mart- 1 Nisan tarihleri arasında 'Power of Digitalization in Fighting Against Climate Change-İklim Değişikliğiyle Mücadelede Dijitalleşmenin Gücü' adlı Erasmus+ Programı Okul Eğitiminde İşbirliği Ortaklık Projeleri (KA220-SCH) kapsamında Hırvatistan'ın Daruvar şehrinde düzenlenen personel öğrenme/öğretme/eğitim etkinliğine katıldı. Burdur BİLSEM Müdürü Tuncay Sakar, "Toplantının teması 'Çevre dostu faaliyetlerin sürdürülebilirliğini artırmak için elektronik öğrenme platformlarında çalışabilme becerisinin kazanılması' ve 'STEAM ile programlamayı çevre eğitimi sürecine entegre etmek' etkinlikleriydi. Bu konularda, proje ortak ülkeleri Hırvatistan'da eğitimler aldı. Ayrıca hareketlilik sırasında Daruvar kentinde bulunan Daruvar Teknik Lisesi, Hırvatistan'ın başkenti Zagreb'de bulunan Nikola Tesla Teknik Müzesi, Bjelovar şehrindeki en büyük okul olan IV. Bjelovar Ortaokulu ve STEM Merkezi ve bu şehirlerdeki tarihi ve kültürel yerlere ziyaretler gerçekleştirildi. Öğretmenlerimiz için faydalı geçen toplantı sonrası ekibimiz okulumuza döndüler. Bir sonraki faaliyetimiz 2023 Mayıs ayında Türkiye'de olacak" dedi. (DHA) FOTOĞRAFLI
Burdur BİLSEM ekibi Hırvatistan'da

 

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- BURDUR Alpaslan Ali Can Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) öğretmenleri Erasmus programı kapsamında Hırvatistan'da etkinliğe katıldı.

BİLSEM İngilizce öğretmeni Hüseyin Ateş, bilişim teknolojileri öğretmenleri Ali Dalgar ve Halil Çatak ile fen bilimleri öğretmeni Melek Çakıcı, 26 Mart- 1 Nisan tarihleri arasında 'Power of Digitalization in Fighting Against Climate Change-İklim Değişikliğiyle Mücadelede Dijitalleşmenin Gücü' adlı Erasmus+ Programı Okul Eğitiminde İşbirliği Ortaklık Projeleri (KA220-SCH) kapsamında Hırvatistan'ın Daruvar şehrinde düzenlenen personel öğrenme/öğretme/eğitim etkinliğine katıldı.

Burdur BİLSEM Müdürü Tuncay Sakar, "Toplantının teması 'Çevre dostu faaliyetlerin sürdürülebilirliğini artırmak için elektronik öğrenme platformlarında çalışabilme becerisinin kazanılması' ve 'STEAM ile programlamayı çevre eğitimi sürecine entegre etmek' etkinlikleriydi. Bu konularda, proje ortak ülkeleri Hırvatistan'da eğitimler aldı. Ayrıca hareketlilik sırasında Daruvar kentinde bulunan Daruvar Teknik Lisesi, Hırvatistan'ın başkenti Zagreb'de bulunan Nikola Tesla Teknik Müzesi, Bjelovar şehrindeki en büyük okul olan IV. Bjelovar Ortaokulu ve STEM Merkezi ve bu şehirlerdeki tarihi ve kültürel yerlere ziyaretler gerçekleştirildi. Öğretmenlerimiz için faydalı geçen toplantı sonrası ekibimiz okulumuza döndüler. Bir sonraki faaliyetimiz 2023 Mayıs ayında Türkiye'de olacak" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.