Bakan Soylu açıkladı; 52 ilde uyuşturucudan 524 kişiye gözaltı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 03.05.2023 - 10:10, Güncelleme: 03.05.2023 - 10:10
 

Bakan Soylu açıkladı; 52 ilde uyuşturucudan 524 kişiye gözaltı

Bakan Soylu açıkladı; 52 ilde uyuşturucudan 524 kişiye gözaltı
Barış TAŞKIRAN/ANKARA, (DHA)- İÇİŞLERİ Bakanı Süleyman Soylu, Ankara merkezli 52 ilde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 524 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Emniyet Genel Müdürlüğü Kent Güvenlik Yönetimi Merkezi'nde açıklama yaptı. Bakan Soylu, 52 ilde 'Kökünü Kurutma Operasyonu' başlatıldığını, liderinden yöneticisine kadar yaklaşık 598 kişinin hedeflendiğini söyledi. Soylu, bu 598 kişinin çok uzun bir süre gerek banka hesaplarının gerek tüm hareketliliklerinin takip edildiğini belirterek, "En nihayetinde Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı ve MASAK'ın da bir şekilde Ankara Emniyetiyle yaptığı tahkikat neticesinde ortaya 53'üncü 'Kökünü Kurutma Operasyonu'nun hem finans ayağı hem de liderlerinin, yöneticilerinin, imalatçılarının, tacirlerinin bir şekilde yakalanması ortaya çıktı" dedi. Soylu, operasyonun 2 bin 841 personelle toplam 52 ilde 598 şüpheliye yönelik yapıldığını, 524 şüphelinin yakalanarak gözaltına alındığını kaydetti. (DHA) FOTOĞRAFLI
Bakan Soylu açıkladı; 52 ilde uyuşturucudan 524 kişiye gözaltı

Barış TAŞKIRAN/ANKARA, (DHA)- İÇİŞLERİ Bakanı Süleyman Soylu, Ankara merkezli 52 ilde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 524 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Emniyet Genel Müdürlüğü Kent Güvenlik Yönetimi Merkezi'nde açıklama yaptı. Bakan Soylu, 52 ilde 'Kökünü Kurutma Operasyonu' başlatıldığını, liderinden yöneticisine kadar yaklaşık 598 kişinin hedeflendiğini söyledi. Soylu, bu 598 kişinin çok uzun bir süre gerek banka hesaplarının gerek tüm hareketliliklerinin takip edildiğini belirterek, "En nihayetinde Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı ve MASAK'ın da bir şekilde Ankara Emniyetiyle yaptığı tahkikat neticesinde ortaya 53'üncü 'Kökünü Kurutma Operasyonu'nun hem finans ayağı hem de liderlerinin, yöneticilerinin, imalatçılarının, tacirlerinin bir şekilde yakalanması ortaya çıktı" dedi.
Soylu, operasyonun 2 bin 841 personelle toplam 52 ilde 598 şüpheliye yönelik yapıldığını, 524 şüphelinin yakalanarak gözaltına alındığını kaydetti. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.