Oy kullandıktan sonra kalp krizi geçirip öldü

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 28.05.2023 - 16:53, Güncelleme: 28.05.2023 - 16:53
 

Oy kullandıktan sonra kalp krizi geçirip öldü

Oy kullandıktan sonra kalp krizi geçirip öldü
Adnan ÇELEBİ/NİĞDE, (DHA)-NİĞDE'de oy kullandıktan sonra eve dönüş yolunda kalp krizi geçiren Recep Kahramaner (63), hayatını kaybetti. Güllüce köyünde yaşayan Recep Kahramaner, Cumhurbaşkanı Seçimi 2'nci oylaması için oy kullandıktan sonra okuldan çıktı. Eve dönüş yolunda fenalaşan Kahramaner, yere düştü. Çevredekiler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Kalp krizi geçirdiği belirlenen Kahramaner, hayatını kaybetti. Cenaze otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. (DHA) FOTOĞRAFLI
Oy kullandıktan sonra kalp krizi geçirip öldü

Adnan ÇELEBİ/NİĞDE, (DHA)-NİĞDE'de oy kullandıktan sonra eve dönüş yolunda kalp krizi geçiren Recep Kahramaner (63), hayatını kaybetti.
Güllüce köyünde yaşayan Recep Kahramaner, Cumhurbaşkanı Seçimi 2'nci oylaması için oy kullandıktan sonra okuldan çıktı. Eve dönüş yolunda fenalaşan Kahramaner, yere düştü. Çevredekiler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Kalp krizi geçirdiği belirlenen Kahramaner, hayatını kaybetti. Cenaze otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.