BUCAK SERVİSCİLER KOOPERATİFİNDEN ZORUNLU ZAM

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 09.06.2023 - 15:18, Güncelleme: 09.06.2023 - 16:10
 

BUCAK SERVİSCİLER KOOPERATİFİNDEN ZORUNLU ZAM

Bucak Servisçiler Kooperatifi Başkanı Fatih Yıldız yazılı olarak yaptığı artan maliyetler karşısında zorunlu olarak zam yapma kararı aldıklarını belirtti.
Bucak Servisçiler Kooperatifi Başkanı Fatih Yıldız yazılı olarak yaptığı açıklamada şöyle dedi. “ Çok değerli öğrenci velileri ve kamuoyu bildiğiniz gibi dünyada ve ülkemizde yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle gerek dünyada gerek ülkemizde  bir önceki yıla göre yakıt, lastik, trafik sigortası, koltuk sigortası, kasko, motorlu taşıtlar vergisi, araç fenni muayenesi, SSK Primleri, ve araç bakım giderleri % 100 ile % 500 arasında artmıştır. 16.06.2023  günü  eğitim öğretimin  bitecek olması nedeniyle ilçemizde faaliyet gösteren Bucak servisçiler kooperatifi olarak bu yılın alınması gereken  son taksitlerini güncel fiyat üzerinden tahsil edilecektir. Kamuoyu ve öğrenci velilerini bilgilendirmiş bulunmaktayız” dedi. YENİ FİYAT TARİFESİ SABAH   ÖĞLE   AKŞAM REH.PER.:   750 TL SABAH    AKŞAM                              :   600 TL SABAH   ÖĞLE   AKŞAM                  :   625 TL
Bucak Servisçiler Kooperatifi Başkanı Fatih Yıldız yazılı olarak yaptığı artan maliyetler karşısında zorunlu olarak zam yapma kararı aldıklarını belirtti.

Bucak Servisçiler Kooperatifi Başkanı Fatih Yıldız yazılı olarak yaptığı açıklamada şöyle dedi. “

Çok değerli öğrenci velileri ve kamuoyu bildiğiniz gibi dünyada ve ülkemizde yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle gerek dünyada gerek ülkemizde  bir önceki yıla göre yakıt, lastik, trafik sigortası, koltuk sigortası, kasko, motorlu taşıtlar vergisi, araç fenni muayenesi, SSK Primleri, ve araç bakım giderleri % 100 ile % 500 arasında artmıştır.

16.06.2023  günü  eğitim öğretimin  bitecek olması nedeniyle ilçemizde faaliyet gösteren Bucak servisçiler kooperatifi olarak bu yılın alınması gereken  son taksitlerini güncel fiyat üzerinden tahsil edilecektir. Kamuoyu ve öğrenci velilerini bilgilendirmiş bulunmaktayız” dedi.

YENİ FİYAT TARİFESİ

SABAH   ÖĞLE   AKŞAM REH.PER.:   750 TL

SABAH    AKŞAM                              :   600 TL

SABAH   ÖĞLE   AKŞAM                  :   625 TL

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.