Kumluca protokolü veda yemeğinde buluştu

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 15.06.2023 - 09:43, Güncelleme: 15.06.2023 - 09:43
 

Kumluca protokolü veda yemeğinde buluştu

Kumluca protokolü veda yemeğinde buluştu
  Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA)- ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde protokol üyeleri Jandarma Binbaşı Mehmet Demi'nin tayini, SGK Şube Müdürü Meltem Dilekcan'ın da emekliye ayrılması dolayısıyla düzenlenen yemekte bir araya geldi. Kumluca İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Binbaşı Mehmet Demi'nin Diyarbakır'a tayin olması ve SGK Kumluca Şube Müdürü Meltem Dilekcan'ın emekliye ayrılması dolayısı ile veda yemeği düzenlendi. Kumluca Uygulama Oteli bahçesinde verilen yemeğe Kumluca Kaymakamı Tekin Erdemir, daire amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve mahalle muhtarları katıldı. Yemeğin ardından Kaymakam Tekin Erdemir tarafından Jandarma Binbaşı Mehmet Demir ve Müdür Meltem Dilekcan'a ilçede yaptıkları görevleri anısına plaket verildi. Kumluca Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Binbaşı Mehmet Demir, "Kumluca'da tüm daire amirlerimiz ve vatandaşlarımız ile birlikte uyum içinde görev yaptık. Çok güzel günlerimiz oldu. Görev sürem içerisinde bana verdiğiniz desteklerden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bilin ki artık Diyarbakır'da da bir kapınız var. Mutlaka bekliyorum" dedi. Kaymakam Tekin Erdemir de "Devlet memurluğunun gereği tayin her zaman vardır, olacaktır. Çünkü görev vatanın her yerinde görevdir. Komutanımıza yeni görev yerinde başarılar dilerim. Sosyal Güvenlik Kurumu Kumluca Şube Müdürümüz Meltem Dilekcan'a da emeklilik hayatında huzurlu ve güzel bir yaşam diliyorum" dedi. (DHA) FOTOĞRAFLI
Kumluca protokolü veda yemeğinde buluştu

 

Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA)- ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde protokol üyeleri Jandarma Binbaşı Mehmet Demi'nin tayini, SGK Şube Müdürü Meltem Dilekcan'ın da emekliye ayrılması dolayısıyla düzenlenen yemekte bir araya geldi.
Kumluca İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Binbaşı Mehmet Demi'nin Diyarbakır'a tayin olması ve SGK Kumluca Şube Müdürü Meltem Dilekcan'ın emekliye ayrılması dolayısı ile veda yemeği düzenlendi. Kumluca Uygulama Oteli bahçesinde verilen yemeğe Kumluca Kaymakamı Tekin Erdemir, daire amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve mahalle muhtarları katıldı. Yemeğin ardından Kaymakam Tekin Erdemir tarafından Jandarma Binbaşı Mehmet Demir ve Müdür Meltem Dilekcan'a ilçede yaptıkları görevleri anısına plaket verildi.
Kumluca Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Binbaşı Mehmet Demir, "Kumluca'da tüm daire amirlerimiz ve vatandaşlarımız ile birlikte uyum içinde görev yaptık. Çok güzel günlerimiz oldu. Görev sürem içerisinde bana verdiğiniz desteklerden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bilin ki artık Diyarbakır'da da bir kapınız var. Mutlaka bekliyorum" dedi.
Kaymakam Tekin Erdemir de "Devlet memurluğunun gereği tayin her zaman vardır, olacaktır. Çünkü görev vatanın her yerinde görevdir. Komutanımıza yeni görev yerinde başarılar dilerim. Sosyal Güvenlik Kurumu Kumluca Şube Müdürümüz Meltem Dilekcan'a da emeklilik hayatında huzurlu ve güzel bir yaşam diliyorum" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.