Bucak’ta 2 kamyonet çarpıştı 2 yaralı

Asayiş (Akca Gazete) - Akca Gazete | 20.06.2023 - 14:10, Güncelleme: 20.06.2023 - 14:11
 

Bucak’ta 2 kamyonet çarpıştı 2 yaralı

ANTALYA – Burdur karayolu Bucak ilçesinin Boğazköy yakınlarında iki kamyonet çarpıştı kazada kamyonetlerin sürücüleri yaralandı.
Kaza saat 12:30 sıralarında Antalya – Burdur karayolunun Bucak ilçesinin Boğazköy yakınlarında iki kamyonetin çarpışması sonucu meydana geldi. Ömer T. idaresindeki 15 EZ 331 plakalı kamyonet ile karşı yönden gelen Sami A. idaresindeki 34 LA 8242 plakalı kamyonet ile çarpıştı. İhbar üzerine kaza yerine, polis, sağlık ekipleri ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada her iki kamyonet sürücüsü kazanın etkisi ile sıkıştı. Bucak Belediyesi Kurtarma ekiplerinin müdahalesi ile sıkışan sürücüler kurtarıldı. Sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahaleden sonra her iki sürücüde Bucak Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
ANTALYA – Burdur karayolu Bucak ilçesinin Boğazköy yakınlarında iki kamyonet çarpıştı kazada kamyonetlerin sürücüleri yaralandı.

Kaza saat 12:30 sıralarında Antalya – Burdur karayolunun Bucak ilçesinin Boğazköy yakınlarında iki kamyonetin çarpışması sonucu meydana geldi. Ömer T. idaresindeki 15 EZ 331 plakalı kamyonet ile karşı yönden gelen Sami A. idaresindeki 34 LA 8242 plakalı kamyonet ile çarpıştı. İhbar üzerine kaza yerine, polis, sağlık ekipleri ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada her iki kamyonet sürücüsü kazanın etkisi ile sıkıştı. Bucak Belediyesi Kurtarma ekiplerinin müdahalesi ile sıkışan sürücüler kurtarıldı. Sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahaleden sonra her iki sürücüde Bucak Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.