Diyarbakır’da yolcu minibüsü menfeze çarptı: 9 yaralı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 25.06.2023 - 16:39, Güncelleme: 25.06.2023 - 16:39
 

Diyarbakır’da yolcu minibüsü menfeze çarptı: 9 yaralı

Diyarbakır’da yolcu minibüsü menfeze çarptı: 9 yaralı
Gıyasettin TETİK/DİYARBAKIR,(DHA)- DİYARBAKIR’da Çermik Ergani kara yolunda sürücüsünün kontrolünden çıkarak menfeze çarpan yolcu minibüsündeki 9 kişi yaralandı. Kaza, öğleden sonra Çermik Ergani kara yolunda meydana geldi. Çermik ilçesinden Ergani ilçesine seyir halinde olan A.Ş. yönetimindeki 21 AAU 997 plakalı yolcu minibüsü, kontrolden çıkarak inşaat halindeki menfeze çarptı. Kazada A.Ş. ile birlikte toplam 9 kişi yaralandı. İhbarla kaza yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar ilk müdahalenin ardından Çermik ve Ergani devlet hastanelerine kaldırılarak tedaviye alındı. (DHA) FOTOĞRAFLI  
Diyarbakır’da yolcu minibüsü menfeze çarptı: 9 yaralı

Gıyasettin TETİK/DİYARBAKIR,(DHA)- DİYARBAKIR’da Çermik Ergani kara yolunda sürücüsünün kontrolünden çıkarak menfeze çarpan yolcu minibüsündeki 9 kişi yaralandı.
Kaza, öğleden sonra Çermik Ergani kara yolunda meydana geldi. Çermik ilçesinden Ergani ilçesine seyir halinde olan A.Ş. yönetimindeki 21 AAU 997 plakalı yolcu minibüsü, kontrolden çıkarak inşaat halindeki menfeze çarptı. Kazada A.Ş. ile birlikte toplam 9 kişi yaralandı. İhbarla kaza yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar ilk müdahalenin ardından Çermik ve Ergani devlet hastanelerine kaldırılarak tedaviye alındı. (DHA)
FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.