Bucak Kaymakamı Tanrıkul’una veda yemeği

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 06.09.2023 - 00:21, Güncelleme: 06.09.2023 - 08:57
 

Bucak Kaymakamı Tanrıkul’una veda yemeği

ANTALYA’ ya vali yardımcısı olarak tayini çıkan Bucak Kaymakam Erol Tanrıkulu’ya Bucak’ta yüzlerce kişinin katılımı ile veda yemeği düzenlenendi.
Kent Ormanında düzenlenen veda yemeğine Burdur Vali Yardımcıları Ahmet Mailoğlu, İbrahim Özkan, Burdur Ak Parti Milletvekili Mustafa Oğuz, Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, Kocaaliler Belediye Başkanı Selahattin Gökçe, Ak Parti Bucak İlçe Başkanı Osman Taşkın,  resmi dairelerin amir ve müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve oda başkanları, mahalle muhtarları, iş insanları, siyasi partilerin ilçe başkanları katıldı. Son Valiler ve Kaymakamlar kararnamesi ile Antalya Vali Yardımcılığına tayini çıkan Dört Yıldır Bucak’ta görev yapan Kaymakam Erol Tanrıkulu’na verilen veda yemeği sonrası, Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı konuşmasında Kaymakam Erol Tanrıkulu ile dört yıllık süreç içerisinde uyum içerisinde çalıştıklarını ve çök önemli işler yapıldığını dile getirdi. Burdur Vali Yardımcısı Ahmet Mailoğlu ise Kaymakam Erol Tanrıkulu’nun başarılı çalışmalar ile en yakın zamanda vali olarak göreceklerini söyledi.  Burdur Ak Parti Milletvekili Mustafa Oğuz veda konuşmasında, Kaymakam Erol Tanrıkulu ilçemizde çalışma süreci içerisinde çalışmalara değer katmış, birlik ve beraberlik içeresinde güzel işler yapmış bir hemşehrimiz olarak anılacaktır dedi. Daha sonra son veda konuşmasını hamdolsun ki bana böyle güzel bir ilçede görev yapmak nasip oldu diyen Kaymakam Erol Tanrıkulu “Bucak’ta iki kişiden başlayarak 65 bin kişilik bir aileye sahip oldum. Dört yıl içerisine baktığımızda bir çok şey yaşadık. Bunların içerisinde korana süreci yaşadık, orman yangını yaşadık, deprem süreci yaşadık. Bütün bunların hepsinde ben Bucak insanının nasıl birlik ve beraberlik içerisinde olduğunu gördüm. Bu zor günleri aşmak için arkamda 65 bin kişilik bir umut vardı, gönüllü ekip vardı. Orman yangınında olsun, deprem zamanlarında olsun en güzel birlik ve beraberlik örneğini Bucak ve Bucak insanı sergilemiştir. Bucak gerçekten Taşın aş olduğu bir ilçedir. Bu lafla kalacak bir şey değil. Bucak her zaman alın terinin kutsal olduğu bir yer” dedi. Kaymakam Erol Tanırukul veda yemeğinde tüm herkese, kurumlara tek tek teşekkür etti. Yapılan konuşmaların arkasından Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu ve bazı kurum ve kuruluşlar Kaymakam Erol Tanrıkulu’na anmalık hediyeler verdi. Veda yemeği sonrası Kaymakam Erol Tanrıkulu katılanlar ile tek tek vedalaştı. BELEDİYE BAŞKANI EMRULLAH ÜNAL, VALİ YARDIMCISI AHMET MAİLOĞLU’NUN, MİLLETVEKİLİ MUSTAFA OĞUZ VE ANTALYA VALİ YARDIMCISI OLAN EROL TANRIKULU’NUN KONUŞMALARI İÇİN TIKLAYINIZ.             
ANTALYA’ ya vali yardımcısı olarak tayini çıkan Bucak Kaymakam Erol Tanrıkulu’ya Bucak’ta yüzlerce kişinin katılımı ile veda yemeği düzenlenendi.

Kent Ormanında düzenlenen veda yemeğine Burdur Vali Yardımcıları Ahmet Mailoğlu, İbrahim Özkan, Burdur Ak Parti Milletvekili Mustafa Oğuz, Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, Kocaaliler Belediye Başkanı Selahattin Gökçe, Ak Parti Bucak İlçe Başkanı Osman Taşkın,  resmi dairelerin amir ve müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve oda başkanları, mahalle muhtarları, iş insanları, siyasi partilerin ilçe başkanları katıldı. Son Valiler ve Kaymakamlar kararnamesi ile Antalya Vali Yardımcılığına tayini çıkan Dört Yıldır Bucak’ta görev yapan Kaymakam Erol Tanrıkulu’na verilen veda yemeği sonrası, Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı konuşmasında Kaymakam Erol Tanrıkulu ile dört yıllık süreç içerisinde uyum içerisinde çalıştıklarını ve çök önemli işler yapıldığını dile getirdi. Burdur Vali Yardımcısı Ahmet Mailoğlu ise Kaymakam Erol Tanrıkulu’nun başarılı çalışmalar ile en yakın zamanda vali olarak göreceklerini söyledi.  Burdur Ak Parti Milletvekili Mustafa Oğuz veda konuşmasında, Kaymakam Erol Tanrıkulu ilçemizde çalışma süreci içerisinde çalışmalara değer katmış, birlik ve beraberlik içeresinde güzel işler yapmış bir hemşehrimiz olarak anılacaktır dedi. Daha sonra son veda konuşmasını hamdolsun ki bana böyle güzel bir ilçede görev yapmak nasip oldu diyen Kaymakam Erol Tanrıkulu “Bucak’ta iki kişiden başlayarak 65 bin kişilik bir aileye sahip oldum. Dört yıl içerisine baktığımızda bir çok şey yaşadık. Bunların içerisinde korana süreci yaşadık, orman yangını yaşadık, deprem süreci yaşadık. Bütün bunların hepsinde ben Bucak insanının nasıl birlik ve beraberlik içerisinde olduğunu gördüm. Bu zor günleri aşmak için arkamda 65 bin kişilik bir umut vardı, gönüllü ekip vardı. Orman yangınında olsun, deprem zamanlarında olsun en güzel birlik ve beraberlik örneğini Bucak ve Bucak insanı sergilemiştir. Bucak gerçekten Taşın aş olduğu bir ilçedir. Bu lafla kalacak bir şey değil. Bucak her zaman alın terinin kutsal olduğu bir yer” dedi. Kaymakam Erol Tanırukul veda yemeğinde tüm herkese, kurumlara tek tek teşekkür etti.

Yapılan konuşmaların arkasından Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu ve bazı kurum ve kuruluşlar Kaymakam Erol Tanrıkulu’na anmalık hediyeler verdi. Veda yemeği sonrası Kaymakam Erol Tanrıkulu katılanlar ile tek tek vedalaştı.

BELEDİYE BAŞKANI EMRULLAH ÜNAL, VALİ YARDIMCISI AHMET MAİLOĞLU’NUN, MİLLETVEKİLİ MUSTAFA OĞUZ VE ANTALYA VALİ YARDIMCISI OLAN EROL TANRIKULU’NUN KONUŞMALARI İÇİN TIKLAYINIZ.  

  

 

 

 

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.