Vali Türker Öksüz'ün 2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılının başlaması, İlköğretim Haftası dolayısıyla yayınladığı mesaj

Dünya (Akca Gazete) - Akca Gazete | 11.09.2023 - 08:42, Güncelleme: 11.09.2023 - 08:42
 

Vali Türker Öksüz'ün 2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılının başlaması, İlköğretim Haftası dolayısıyla yayınladığı mesaj

Vali Türker Öksüz'ün 2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılının başlaması, İlköğretim Haftası dolayısıyla yayınladığı mesaj
Geleceğimizi emanet edeceğimiz, yarınlarımızın asıl sahipleri kıymetli yavrularımızın yeni bir eğitim öğretim yılına daha başlamasının heyecanı ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. 2023 - 2024 eğitim öğretim yılının, ders başı yapacak bütün öğrencilerimize öğretmenlerimize, velilerimize ve eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyor, Burdurumuz adına başarılarla dolu bir eğitim yılı olmasını temenni ediyorum. Devlet olarak, öncelikli görevlerimiz ve temel hedeflerimiz arasında geleceğe umutla bakabilen bireyler, nesiller yetiştirmek gelmektedir. Bunu başarabilmenin yoluda eğitimden geçmektedir. Bu doğrultuda Cumhuriyetimizin yeni yüzyılına güçlü bir başlangıç yapmak, Türkiye Yüzyılını çocuklarımızın ve gençlerimizin yüzyılı yapmak için; eğitim sisteminin temel amaçları ve ilkeleri doğrultusunda, yavrularımızın ailelerine, topluma ve tüm insanlığa yararlı bireyler olarak yetişmesi için tüm gücümüzle çok çalışacağız. Bu vesileyle sevgili öğrencilerimizi emanet edeceğimiz öğretmenlerimize olan inancımızı, güvenimizi ifade ederken, bu zor, fedakârlık ve sorumluluk isteyen kutsal görevi icra eden bütün öğretmenlerimize ve okul yöneticilerimize de yeni öğretim yılında başarılar diliyorum. Ayrıca eğitimin verildiği ilk yerin aile kurumu olduğunu unutmadan, kaliteli bir eğitim öğretim sürecinde ailelerin çocuklarına vereceği en büyük desteğin yakın ilgi ve sevgi olacağını ifade etmek istiyorum. Bu doğrultuda değerli velilerimizden isteğimiz de çocuklarının her zaman yanlarında olduklarını hissettirmeleri, öğretmen ve yöneticilerle sürekli diyalog halinde yavrularımızı yakından takip etmeleridir. Sevgili öğrencilerimizden isteğimiz de, düzenli ve disiplinli bir şekilde çalışmaları, bunun yanı sıra, milli ve manevi değerlerimizden kopmadan, okuyan, araştıran, sorgulayan, ahlak ve erdem sahibi bireyler olmak için çaba göstermeleri ve hedefler belirleyerek kendilerini en iyi sekilde yetiştirmeleridir. Bu duygu ve düşünceler içerisinde; 2023 - 2024 eğitim-öğretim yılının ülkemize, Burdurumuza tüm eğitim çalışanlarımıza ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Üzerimizde büyük emeği olan öğretmenlerimizi saygıyla ve şükranla anıyorum. Vefat edenlere Allah’tan rahmet diliyor, görevi başında şehit olan öğretmenlerimizi rahmetle yad ediyorum. dedi.   
Vali Türker Öksüz'ün 2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılının başlaması, İlköğretim Haftası dolayısıyla yayınladığı mesaj

Geleceğimizi emanet edeceğimiz, yarınlarımızın asıl sahipleri kıymetli yavrularımızın yeni bir eğitim öğretim yılına daha başlamasının heyecanı ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

2023 - 2024 eğitim öğretim yılının, ders başı yapacak bütün öğrencilerimize öğretmenlerimize, velilerimize ve eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyor, Burdurumuz adına başarılarla dolu bir eğitim yılı olmasını temenni ediyorum.

Devlet olarak, öncelikli görevlerimiz ve temel hedeflerimiz arasında geleceğe umutla bakabilen bireyler, nesiller yetiştirmek gelmektedir. Bunu başarabilmenin yoluda eğitimden geçmektedir.

Bu doğrultuda Cumhuriyetimizin yeni yüzyılına güçlü bir başlangıç yapmak, Türkiye Yüzyılını çocuklarımızın ve gençlerimizin yüzyılı yapmak için; eğitim sisteminin temel amaçları ve ilkeleri doğrultusunda, yavrularımızın ailelerine, topluma ve tüm insanlığa yararlı bireyler olarak yetişmesi için tüm gücümüzle çok çalışacağız.

Bu vesileyle sevgili öğrencilerimizi emanet edeceğimiz öğretmenlerimize olan inancımızı, güvenimizi ifade ederken, bu zor, fedakârlık ve sorumluluk isteyen kutsal görevi icra eden bütün öğretmenlerimize ve okul yöneticilerimize de yeni öğretim yılında başarılar diliyorum.

Ayrıca eğitimin verildiği ilk yerin aile kurumu olduğunu unutmadan, kaliteli bir eğitim öğretim sürecinde ailelerin çocuklarına vereceği en büyük desteğin yakın ilgi ve sevgi olacağını ifade etmek istiyorum.

Bu doğrultuda değerli velilerimizden isteğimiz de çocuklarının her zaman yanlarında olduklarını hissettirmeleri, öğretmen ve yöneticilerle sürekli diyalog halinde yavrularımızı yakından takip etmeleridir.

Sevgili öğrencilerimizden isteğimiz de, düzenli ve disiplinli bir şekilde çalışmaları, bunun yanı sıra, milli ve manevi değerlerimizden kopmadan, okuyan, araştıran, sorgulayan, ahlak ve erdem sahibi bireyler olmak için çaba göstermeleri ve hedefler belirleyerek kendilerini en iyi sekilde yetiştirmeleridir.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde; 2023 - 2024 eğitim-öğretim yılının ülkemize, Burdurumuza tüm eğitim çalışanlarımıza ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum.

Üzerimizde büyük emeği olan öğretmenlerimizi saygıyla ve şükranla anıyorum. Vefat edenlere Allah’tan rahmet diliyor, görevi başında şehit olan öğretmenlerimizi rahmetle yad ediyorum. dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.