Jandarmadan 300 bin liralık alkol operasyonu

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 30.01.2023 - 17:41, Güncelleme: 30.01.2023 - 17:41
 

Jandarmadan 300 bin liralık alkol operasyonu

Jandarmadan 300 bin liralık alkol operasyonu
  ANTALYA,(DHA) - ANTALYA İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Aksu ilçesinde bir adrese düzenlediği operasyonda piyasa değeri 300 bin lirayı bulan kaçak ve sahte alkol ile alkol bandrolü, boş şişeler ve uyuşturucu ele geçirdi. İki kişi gözaltına alındı. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda, Aksu İlçe Jandarma Komutanlığı ve KOM Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Aksu ilçesi Pınarlı Mahallesi'nde S.Y. ile A.T.'nin piyasaya kaçak ve sahte içki süreceği ihbarını aldı. Jandarma timleri, iki zanlının ikametleri ile depolarına düzenlediği operasyonda piyasa değeri 300 bin lirayı bulan 103 adet kaçak ve sahte içki, 588 adet bandrol, 120 adet etiket, 100 adet hologram, 110 adet boş şişe ele geçirdi. Yapılan aramalarda 51 adet tabanca mermisi, 3 kök kenevir bitkisi bulunurken 3 adet kumar oynamada kullanılan oyun makinesine de el konuldu. Olayla ilgili yakalanan 2 şüpheli şahıs gözaltına alındı.(DHA) FOTOĞRAFLI
Jandarmadan 300 bin liralık alkol operasyonu

 

ANTALYA,(DHA) - ANTALYA İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Aksu ilçesinde bir adrese düzenlediği operasyonda piyasa değeri 300 bin lirayı bulan kaçak ve sahte alkol ile alkol bandrolü, boş şişeler ve uyuşturucu ele geçirdi. İki kişi gözaltına alındı.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda, Aksu İlçe Jandarma Komutanlığı ve KOM Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Aksu ilçesi Pınarlı Mahallesi'nde S.Y. ile A.T.'nin piyasaya kaçak ve sahte içki süreceği ihbarını aldı. Jandarma timleri, iki zanlının ikametleri ile depolarına düzenlediği operasyonda piyasa değeri 300 bin lirayı bulan 103 adet kaçak ve sahte içki, 588 adet bandrol, 120 adet etiket, 100 adet hologram, 110 adet boş şişe ele geçirdi. Yapılan aramalarda 51 adet tabanca mermisi, 3 kök kenevir bitkisi bulunurken 3 adet kumar oynamada kullanılan oyun makinesine de el konuldu.

Olayla ilgili yakalanan 2 şüpheli şahıs gözaltına alındı.(DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.