Jandarmadan 'ormanlarımızı koruyalım' mesajı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 07.08.2022 - 10:53, Güncelleme: 07.08.2022 - 10:53
 

Jandarmadan 'ormanlarımızı koruyalım' mesajı

Jandarmadan 'ormanlarımızı koruyalım' mesajı
  Levent YENİGÜN/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'nın Finike ilçesinde jandarma ekipleri Temiz Nefes Günü dolayısıyla 'Temiz nefes için ormanlarımızı koruyalım' mesajı bulunan broşürleri dağıtarak farkındalık yaratmaya çalıştı. Finike Merkez Jandarma Karakol Komutanlığınca 6 Ağustos 'Temiz Nefes Günü' dolayısıyla günün anlam ve önemine dikkati çekmek, bununla birlikte Antalya Valiliği ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından orman yangınlarına karşı alınacak tedbirlere ilişkin farkındalık oluşturmak için hazırlanan broşürler dağıtıldı. Broşürlerde 'Temiz nefes için ormanlarımızı koruyalım' sloganı kullanılarak bilgilendirme faaliyeti yapıldı. FOTOĞRAFLI
Jandarmadan 'ormanlarımızı koruyalım' mesajı

 

Levent YENİGÜN/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'nın Finike ilçesinde jandarma ekipleri Temiz Nefes Günü dolayısıyla 'Temiz nefes için ormanlarımızı koruyalım' mesajı bulunan broşürleri dağıtarak farkındalık yaratmaya çalıştı.

Finike Merkez Jandarma Karakol Komutanlığınca 6 Ağustos 'Temiz Nefes Günü' dolayısıyla günün anlam ve önemine dikkati çekmek, bununla birlikte Antalya Valiliği ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından orman yangınlarına karşı alınacak tedbirlere ilişkin farkındalık oluşturmak için hazırlanan broşürler dağıtıldı. Broşürlerde 'Temiz nefes için ormanlarımızı koruyalım' sloganı kullanılarak bilgilendirme faaliyeti yapıldı.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.