Jandarmanın bulduğu yaralı karaca, tedaviye alındı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 15.04.2024 - 14:29, Güncelleme: 15.04.2024 - 14:29
 

Jandarmanın bulduğu yaralı karaca, tedaviye alındı

Jandarmanın bulduğu yaralı karaca, tedaviye alındı
Şerife Serap KARA/TAŞOVA-(Amasya), (DHA)- AMASYA'da jandarma tarafından arazide yaralı bulunan karaca, tedaviye alındı. Taşova ilçesi Destek köyünde devriye görevinde bulunan jandarma ekipleri, arazide yaralı halde karaca buldu. Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi, karacayı tedavisi için Amasya Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü'ne teslim etti. Veteriner hekim tarafından muayene edilen karacanın iyileştikten sonra yeniden doğaya salınacağı belirtildi. (DHA)FOTOĞRAFLI
Jandarmanın bulduğu yaralı karaca, tedaviye alındı

Şerife Serap KARA/TAŞOVA-(Amasya), (DHA)- AMASYA'da jandarma tarafından arazide yaralı bulunan karaca, tedaviye alındı.

Taşova ilçesi Destek köyünde devriye görevinde bulunan jandarma ekipleri, arazide yaralı halde karaca buldu. Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi, karacayı tedavisi için Amasya Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü'ne teslim etti. Veteriner hekim tarafından muayene edilen karacanın iyileştikten sonra yeniden doğaya salınacağı belirtildi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.