JANDARMAYA EV VE ARSASINI BAĞIŞLADI

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 19.03.2024 - 18:16, Güncelleme: 20.03.2024 - 08:51
 

JANDARMAYA EV VE ARSASINI BAĞIŞLADI

BURDUR’ un Bucak ilçesine bağlı Boğazköy’de yaşayan 81 yaşındaki Fatma Arıcan köyde bulunan ev ve arsasını jandarmaya bağışladı.
Daha önce Bucak Jandarma Komutanlığına gelerek Boğazköy’de bulunan ev ve arsasını bağışlayacağını söyleyen Fatma Arıcan, Jandarma Genel Komutanlığı’na bağlı Jandarma Asayiş Vakfı Yetkilisi Emekli Albay Atilla Önal Ankara’dan gelerek bağışlanan ev ve arsanın devrini almak üzere Ankara’dan Bucak’a geldi. Jandarma Asayiş Vakfı Yetkilisi Emekli Albay Atilla Önal, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Alperen Çatlı ile birlikte Fatma Arıcan ile bir araya geldi. Emekli Albay Atilla Önal Fatma Arıcan’a gösterdiği örnek davranışından dolayı plaket verdi.  Emekli Albay Atilla Önal, “Fatma Teyzemizin bize bağışladığı ev ve arsa için, Ankara’dan geldik” dedi ve Fatma Teyze’ye teşekkür etti. Tek başına yaşayan Fatma Arıcan, “Bu güne kadar bana jandarma çok yardımcı oldu. Hatta hasta olduğumda ve zaman zaman market alıverişimi bile yaptı. Ben devletimi çok seviyorum. Cumhurbaşkanı, polis ve jandarmanın başına bir iş gelse ilk ben ağlarım” dedi.  Asayiş Vakfı Yetkilisi Emekli Albay Atilla Önal, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Alperen Çatlı ile birlikte Fatma Arıcan daha sonra Bucak Kaymakamı Bayram Gale’yi makamında ziyaret ettiler. Kaymakam Bayram Gale örnek davranışından dolayı Fatma Arıcan’ı tebrik etti. 
BURDUR’ un Bucak ilçesine bağlı Boğazköy’de yaşayan 81 yaşındaki Fatma Arıcan köyde bulunan ev ve arsasını jandarmaya bağışladı.

Daha önce Bucak Jandarma Komutanlığına gelerek Boğazköy’de bulunan ev ve arsasını bağışlayacağını söyleyen Fatma Arıcan, Jandarma Genel Komutanlığı’na bağlı Jandarma Asayiş Vakfı Yetkilisi Emekli Albay Atilla Önal Ankara’dan gelerek bağışlanan ev ve arsanın devrini almak üzere Ankara’dan Bucak’a geldi.

Jandarma Asayiş Vakfı Yetkilisi Emekli Albay Atilla Önal, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Alperen Çatlı ile birlikte Fatma Arıcan ile bir araya geldi. Emekli Albay Atilla Önal Fatma Arıcan’a gösterdiği örnek davranışından dolayı plaket verdi.  Emekli Albay Atilla Önal, “Fatma Teyzemizin bize bağışladığı ev ve arsa için, Ankara’dan geldik” dedi ve Fatma Teyze’ye teşekkür etti.

Tek başına yaşayan Fatma Arıcan, “Bu güne kadar bana jandarma çok yardımcı oldu. Hatta hasta olduğumda ve zaman zaman market alıverişimi bile yaptı. Ben devletimi çok seviyorum. Cumhurbaşkanı, polis ve jandarmanın başına bir iş gelse ilk ben ağlarım” dedi. 

Asayiş Vakfı Yetkilisi Emekli Albay Atilla Önal, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Alperen Çatlı ile birlikte Fatma Arıcan daha sonra Bucak Kaymakamı Bayram Gale’yi makamında ziyaret ettiler. Kaymakam Bayram Gale örnek davranışından dolayı Fatma Arıcan’ı tebrik etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.