Kazada, otomobilde sıkışan sürücüyü itfaiye çıkardı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 26.01.2023 - 13:43, Güncelleme: 26.01.2023 - 13:43
 

Kazada, otomobilde sıkışan sürücüyü itfaiye çıkardı

Kazada, otomobilde sıkışan sürücüyü itfaiye çıkardı
  Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, (DHA)- ANTALYA'da iki otomobilin karıştığı kazada, otomobilde sıkışan sürücü Mert Kahraman, itfaiye ve sağlık ekipleri tarafından kurtarıldı. Kahraman, ambulansla hastaneye götürüldü. Kaza saat 11.00 sıralarında Kepez ilçesi Dumlupınar Bulvarı üzerinde meydana geldi. İş arkadaşı Hacer Saf ile yola çıkan Mert Kahraman,  kullandığı 07 BCB 001 plakalı otomobil, Halil Dinçer'in kullandığı 01 V 0363 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada otomobilde sıkışan Kahraman, olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri tarafından çıkartıldı. İlk müdahalesi yapılan Kahraman, ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne götürüldü. Hacer Saf ile diğer otomibilin sürücüsü Halil Dinçer, kazayı yara almadan atlattı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı. Otomobiller ise servise çekildi. FOTOĞRAFLI
Kazada, otomobilde sıkışan sürücüyü itfaiye çıkardı

 

Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, (DHA)- ANTALYA'da iki otomobilin karıştığı kazada, otomobilde sıkışan sürücü Mert Kahraman, itfaiye ve sağlık ekipleri tarafından kurtarıldı. Kahraman, ambulansla hastaneye götürüldü.
Kaza saat 11.00 sıralarında Kepez ilçesi Dumlupınar Bulvarı üzerinde meydana geldi. İş arkadaşı Hacer Saf ile yola çıkan Mert Kahraman,  kullandığı 07 BCB 001 plakalı otomobil, Halil Dinçer'in kullandığı 01 V 0363 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada otomobilde sıkışan Kahraman, olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri tarafından çıkartıldı. İlk müdahalesi yapılan Kahraman, ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne götürüldü. Hacer Saf ile diğer otomibilin sürücüsü Halil Dinçer, kazayı yara almadan atlattı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı. Otomobiller ise servise çekildi.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.