MAKÜ Spor liderliği kaptırdı

Spor (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 31.10.2022 - 11:21, Güncelleme: 31.10.2022 - 14:56
 

MAKÜ Spor liderliği kaptırdı

MAKÜ Spor liderliği kaptırdı
BÖLGESEL Amatör Ligi (BAL) 8'inci Grup'ta ilk dört haftayı lider olarak bitiren Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Gençlik ve Spor Kulübü ilk mağlubiyetini alarak liderlik koltuğunu Kumluca Belediyespor'a kaptırdı. BAL 8'inci Grup'ta Burdur'u temsil eden MAKÜ Gençlik ve Spor Kulübü, ligin ilk dört haftasında aldığı galibiyetlerle 12 puanla lider olarak Sandıklı deplasmanına çıktı. İstanbul bölgesinden Emine Öz, Kaan Ergin, Nazmihan Öterbülbül hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada rakibine karşı etkili bir oyun ortaya koyamayan Burdur temsilcisi ilk yarısı 0-0 biten karşılaşmanın 81'inci dakikasında yediği golle sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Bu sonuçla MAKÜ Spor 12 puanda kaldı. Kumluca Belediyespor ise deplasmanda Eskişehir Yunusemrespor'u 3-0 yenerek puanını 13'e çıkardı ve liderlik koltuğunu devraldı. MAKÜ Spor Kulübü önümüzdeki haftayı Antalya Kemerspor'un ligden çekilmesi nedeniyle bay geçirecek. FOTOĞRAFLI  
MAKÜ Spor liderliği kaptırdı

BÖLGESEL Amatör Ligi (BAL) 8'inci Grup'ta ilk dört haftayı lider olarak bitiren Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Gençlik ve Spor Kulübü ilk mağlubiyetini alarak liderlik koltuğunu Kumluca Belediyespor'a kaptırdı.

BAL 8'inci Grup'ta Burdur'u temsil eden MAKÜ Gençlik ve Spor Kulübü, ligin ilk dört haftasında aldığı galibiyetlerle 12 puanla lider olarak Sandıklı deplasmanına çıktı. İstanbul bölgesinden Emine Öz, Kaan Ergin, Nazmihan Öterbülbül hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada rakibine karşı etkili bir oyun ortaya koyamayan Burdur temsilcisi ilk yarısı 0-0 biten karşılaşmanın 81'inci dakikasında yediği golle sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Bu sonuçla MAKÜ Spor 12 puanda kaldı. Kumluca Belediyespor ise deplasmanda Eskişehir Yunusemrespor'u 3-0 yenerek puanını 13'e çıkardı ve liderlik koltuğunu devraldı. MAKÜ Spor Kulübü önümüzdeki haftayı Antalya Kemerspor'un ligden çekilmesi nedeniyle bay geçirecek.

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.