Manavgat'a dolu yağdı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 30.01.2023 - 09:01, Güncelleme: 30.01.2023 - 09:01
 

Manavgat'a dolu yağdı

Manavgat'a dolu yağdı
Mithat ABAKAN- Mehmet ÇELİKTEN/ ANTALYA, (DHA)- ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde dolu etkili olurken, yollar kısa sürede bembeyaz oldu.  Manavgat'ta saat 11.00 sıralarında sağanak etkili olurken, kısa süre sonra dolu yağdı. Yağış yaklaşık yarım saat sürdü; yollar ise beyaza büründü. Manavgatlılar, yağışını cep telefonlarının kameralarıyla kaydetti.  FOTOĞRAFLI
Manavgat'a dolu yağdı

Mithat ABAKAN- Mehmet ÇELİKTEN/ ANTALYA, (DHA)- ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde dolu etkili olurken, yollar kısa sürede bembeyaz oldu. 
Manavgat'ta saat 11.00 sıralarında sağanak etkili olurken, kısa süre sonra dolu yağdı. Yağış yaklaşık yarım saat sürdü; yollar ise beyaza büründü. Manavgatlılar, yağışını cep telefonlarının kameralarıyla kaydetti. 

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.