Minik öğrencilere TEMA rozeti, okula TEMA Görseli

Gündem 13.06.2023 - 21:57, Güncelleme: 14.06.2023 - 08:13
 

Minik öğrencilere TEMA rozeti, okula TEMA Görseli

BURDUR’ un Bucak ilçesinde Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu öğrencilerine doğayı tanıtma ve koruma bilincini aşılamak için Türkiye Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA) projelerine katılarak bütün öğrenci ve öğretmenler 2022-2023 yılında TEMA gönüllüsü olarak rozetlerini taktılar.
Bucak Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu eğitimin önemini farkında olarak çevreyi tanıma ve doğayı koruma bilinci aşılamak, çocukların bilişsel, fiziksel, sosyal, duygusal gelişimlerini desteklemek, çevre ve doğa ile ilgili konuların duyarak, görerek, hissederek ve yaşayarak daha kalıcı bir şekilde öğrenilmesine imkan sağlamak, eğitim sonucunda çocuklar doğaya, kendine ve topluma katkıda bulunan bireyler olarak, doğada yalnız olmadıklarını, doğanın sadece insan için değil canlılar içinde yaşam yeri olduğu gerçeğini anlamalarını sağlamak amacıyla TEMA vakfının doğa projelerine katılarak bütün öğrenci ve öğretmenleri ile 2022-2023 yılında da TEMA gönüllüsü oldu.      Bu gönüllülük kapsamında Vilayetler Hizmet Birliği Anaokuluna bütün öğrencileri ve öğretmenleri ile TEMA gönüllüsü olmalarından dolayı okula TEMA ilçe temsilcisi Yusuf Özcan tarafından TEMA Okul Görseli verildi. Gönüllü olan öğrenci ve öğretmenlere de üye kartları ve rozetleri takıldı. TEMA ilçe gönüllü sorumlusu Yusuf Özcan “okul öncesi öğrencilerin akademik başarılarının yanında sosyal duygusal öğrenme becerilerinin geliştirilmesine de önem veren, çevreyi ve doğayı tanıyan, onu koruyan bireyler yetiştirerek doğamızı koruma konusunda okulumuzda birçok etkinlik yapan aynı zamanda da Bucak TEMA ilçe ekibinde de aktif olarak çalışan okul müdürü Figen Çalışkan Bütün ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum" dedi. Özcan, Bucak Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında Tema Okul Görseli almaya hak kazanan tek okul olduğunu söyledi.  
BURDUR’ un Bucak ilçesinde Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu öğrencilerine doğayı tanıtma ve koruma bilincini aşılamak için Türkiye Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA) projelerine katılarak bütün öğrenci ve öğretmenler 2022-2023 yılında TEMA gönüllüsü olarak rozetlerini taktılar.

Bucak Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu eğitimin önemini farkında olarak çevreyi tanıma ve doğayı koruma bilinci aşılamak, çocukların bilişsel, fiziksel, sosyal, duygusal gelişimlerini desteklemek, çevre ve doğa ile ilgili konuların duyarak, görerek, hissederek ve yaşayarak daha kalıcı bir şekilde öğrenilmesine imkan sağlamak, eğitim sonucunda çocuklar doğaya, kendine ve topluma katkıda bulunan bireyler olarak, doğada yalnız olmadıklarını, doğanın sadece insan için değil canlılar içinde yaşam yeri olduğu gerçeğini anlamalarını sağlamak amacıyla TEMA vakfının doğa projelerine katılarak bütün öğrenci ve öğretmenleri ile 2022-2023 yılında da TEMA gönüllüsü oldu.     

Bu gönüllülük kapsamında Vilayetler Hizmet Birliği Anaokuluna bütün öğrencileri ve öğretmenleri ile TEMA gönüllüsü olmalarından dolayı okula TEMA ilçe temsilcisi Yusuf Özcan tarafından TEMA Okul Görseli verildi. Gönüllü olan öğrenci ve öğretmenlere de üye kartları ve rozetleri takıldı. TEMA ilçe gönüllü sorumlusu Yusuf Özcan “okul öncesi öğrencilerin akademik başarılarının yanında sosyal duygusal öğrenme becerilerinin geliştirilmesine de önem veren, çevreyi ve doğayı tanıyan, onu koruyan bireyler yetiştirerek doğamızı koruma konusunda okulumuzda birçok etkinlik yapan aynı zamanda da Bucak TEMA ilçe ekibinde de aktif olarak çalışan okul müdürü Figen Çalışkan Bütün ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum" dedi. Özcan, Bucak Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında Tema Okul Görseli almaya hak kazanan tek okul olduğunu söyledi.  

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.