Mucur Kaymakamı Erdem, Elmalı'ya görevlendirildi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 23.09.2022 - 12:33, Güncelleme: 23.09.2022 - 12:33
 

Mucur Kaymakamı Erdem, Elmalı'ya görevlendirildi

Mucur Kaymakamı Erdem, Elmalı'ya görevlendirildi
  Mehmet AKIN/ELMALI, (DHA)- MUCUR Kaymakamı Faruk Erdem, Elmalı Kaymakamı olarak görevlendirildi. İlçeye gelen Kaymakam Faruk Erdem görevine başladı. Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Elmalı ilçesine atanan Kaymakam Harun Kazez geçici bir süreliğine Mucur Kaymakamı olarak görevlendirilirken, Mucur Kaymakamı Faruk Erdem ise Elmalı Kaymakamı olarak görevlendirildi. İlçeye gelen Kaymakam Faruk Erdem görevine başladı. Aslen Trabzonlu olan Faruk Erdem, yenilenebilir enerji kaynakları konusunda yaptığı tez çalışmasını Ulukışla ilçesinde uyguladı. Hemşin, Arpaçay, Reşadiye ve İspir ve son olarak Mucur Kaymakamlığı görevlerinde bulunan, evli ve iki çocuk babası Kaymakam Erdem, iyi derecede İngilizce biliyor. FOTOĞRAFLI
Mucur Kaymakamı Erdem, Elmalı'ya görevlendirildi

 

Mehmet AKIN/ELMALI, (DHA)- MUCUR Kaymakamı Faruk Erdem, Elmalı Kaymakamı olarak görevlendirildi. İlçeye gelen Kaymakam Faruk Erdem görevine başladı.

Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Elmalı ilçesine atanan Kaymakam Harun Kazez geçici bir süreliğine Mucur Kaymakamı olarak görevlendirilirken, Mucur Kaymakamı Faruk Erdem ise Elmalı Kaymakamı olarak görevlendirildi. İlçeye gelen Kaymakam Faruk Erdem görevine başladı.

Aslen Trabzonlu olan Faruk Erdem, yenilenebilir enerji kaynakları konusunda yaptığı tez çalışmasını Ulukışla ilçesinde uyguladı. Hemşin, Arpaçay, Reşadiye ve İspir ve son olarak Mucur Kaymakamlığı görevlerinde bulunan, evli ve iki çocuk babası Kaymakam Erdem, iyi derecede İngilizce biliyor.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.