Mühendis Adayları Sektör Temsilcileri ile Buluştu

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 19.04.2024 - 10:42, Güncelleme: 19.04.2024 - 10:42
 

Mühendis Adayları Sektör Temsilcileri ile Buluştu

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Mühemdislik-Mimarlık Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencileri ve Elektrik-Elektronik Mühendisliği Topluluğu tarafından “Gücün Kontrolü Elinizde: Yılmaz Redüktör” adlı seminer düzenlendi.
Avşar Han Sinema Salonu’nda gerçekleştirilen seminere Yılmaz Redüktör firmasından Makine Mühendisi Gedikoğlu ve Elektrik Mühendisi H. Cemre Yılmaz katıldı. Elektrik-Elektronik Mühendisliği Topluluğu Akademik Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Çifci’nin konuşmasıyla başlayan seminerde, Makine Mühendisi Murat Gedikoğlu ve Elektrik Mühendisi H. Cemre Yılmaz, katılımcılara redüktörlerin temel prensipleri ve endüstrideki pratik uygulamaları hakkında sunumlar gerçekleştirdiler. Ayrıca redüktörlerin işleyişi, kullanım alanları ve önemi hakkında detaylı bilgiler verildi. Yılmaz Redüktör firması, seminerde öğrencilere sektördeki kariyer fırsatları hakkında da bilgi vererek, genç mühendis adaylarının sektöre katılımını teşvik etti. Seminer, öğrenciler arasında büyük ilgi gördü ve öğrenciler, redüktörlerin mühendislik alanındaki önemini daha iyi anlama fırsatı buldular. Etkinlik, öğrencilerden gelen sorular ile devam etti. Seminer, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Elektrik-Elektronik Mühendisliği Topluluğu Akademik Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet ÇİFCİ tarafından Makine Mühendisi Murat Gedikoğlu’na ve Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Asım Gökhan Yetgin tarafından Elektrik Mühendisi H. Cemre Yılmaz’a teşekkür belgesi ve hediye takdimiyle son buldu.
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Mühemdislik-Mimarlık Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencileri ve Elektrik-Elektronik Mühendisliği Topluluğu tarafından “Gücün Kontrolü Elinizde: Yılmaz Redüktör” adlı seminer düzenlendi.

Avşar Han Sinema Salonu’nda gerçekleştirilen seminere Yılmaz Redüktör firmasından Makine Mühendisi Gedikoğlu ve Elektrik Mühendisi H. Cemre Yılmaz katıldı.

Elektrik-Elektronik Mühendisliği Topluluğu Akademik Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Çifci’nin konuşmasıyla başlayan seminerde, Makine Mühendisi Murat Gedikoğlu ve Elektrik Mühendisi H. Cemre Yılmaz, katılımcılara redüktörlerin temel prensipleri ve endüstrideki pratik uygulamaları hakkında sunumlar gerçekleştirdiler. Ayrıca redüktörlerin işleyişi, kullanım alanları ve önemi hakkında detaylı bilgiler verildi.

Yılmaz Redüktör firması, seminerde öğrencilere sektördeki kariyer fırsatları hakkında da bilgi vererek, genç mühendis adaylarının sektöre katılımını teşvik etti. Seminer, öğrenciler arasında büyük ilgi gördü ve öğrenciler, redüktörlerin mühendislik alanındaki önemini daha iyi anlama fırsatı buldular. Etkinlik, öğrencilerden gelen sorular ile devam etti.

Seminer, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Elektrik-Elektronik Mühendisliği Topluluğu Akademik Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet ÇİFCİ tarafından Makine Mühendisi Murat Gedikoğlu’na ve Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Asım Gökhan Yetgin tarafından Elektrik Mühendisi H. Cemre Yılmaz’a teşekkür belgesi ve hediye takdimiyle son buldu.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.