Oğuzhanspor play-off maçını 1-0 kazandı

Spor 24.03.2024 - 18:04, Güncelleme: 25.03.2024 - 08:53
 

Oğuzhanspor play-off maçını 1-0 kazandı

BURDUR Birinci Amatör Küme play-off karşılaşmasında Bucak Belediye Oğuzhanspor en güçlü rakibi Tefenni Belediye Sporu 1-0 yendi.
Bucak ilçe stadında yapılan karşılaşmada ilk yarı her iki takımın karşılıklı ataklarından gol gelmedi. Karşılaşmada son dakikalarında ataklarını arttıran Bucak Belediye Oğuzhanspor 82. dakikada İsmail Odabaşı’nın golü ile 1-0 öne geçti. Golden sonra her iki takımında karşılıklı atakları ile geçen karşılaşmada başka gol olmayınca Bucak Belediye Oğuzhanspor 1-0 galibiyetle play-off karşılaşmasında en güçlü rakibi Tefenni Belediye Sporu yenerek averaj sağlamış oldu. Karşılaşmayı Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal ve Ak Parti ilçe Başkanı Osman Taşkın’da izledi.   
BURDUR Birinci Amatör Küme play-off karşılaşmasında Bucak Belediye Oğuzhanspor en güçlü rakibi Tefenni Belediye Sporu 1-0 yendi.

Bucak ilçe stadında yapılan karşılaşmada ilk yarı her iki takımın karşılıklı ataklarından gol gelmedi. Karşılaşmada son dakikalarında ataklarını arttıran Bucak Belediye Oğuzhanspor 82. dakikada İsmail Odabaşı’nın golü ile 1-0 öne geçti. Golden sonra her iki takımında karşılıklı atakları ile geçen karşılaşmada başka gol olmayınca Bucak Belediye Oğuzhanspor 1-0 galibiyetle play-off karşılaşmasında en güçlü rakibi Tefenni Belediye Sporu yenerek averaj sağlamış oldu.

Karşılaşmayı Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal ve Ak Parti ilçe Başkanı Osman Taşkın’da izledi.   

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.