Sandıklı Devlet Hastanesi'nde yangın tatbikatı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 06.06.2023 - 14:48, Güncelleme: 06.06.2023 - 14:48
 

Sandıklı Devlet Hastanesi'nde yangın tatbikatı

Sandıklı Devlet Hastanesi'nde yangın tatbikatı
  Ahmet DAĞLI/SANDIKLI, (DHA)- AFYONKARAHİSAR Sandıklı Devlet Hastanesi'nde yangın tatbikatı yapıldı. Sandıklı Devlet Hastanesi'nde Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri (UMKE) ile hastane yönetimi iş birliğinde yangın tatbikatı planlandı. Tatbikata itfaiye, 112 ve polis ekipleri de destek verdi. Senaryo gereği hastanenin ikinci katında yer alan sterilizasyon ünitesinde elektrik kontağından kaynaklı yangın çıktı. Yangın sonrası verilen alarmı duyan hastanenin acil durum görevlileri, yoğun bakım ve ameliyathanedeki hastaları kısa sürede tahliye etti. Yangın tüpleri ile müdahale edilerek yangın söndürüldü. Tahliye çalışmaları kapsamında itfaiye ekipleri ikinci kattan bir hasta maketini sedye ile indirerek sağlık ekiplerine teslim etti. Acil servise getirilen hastalara buradaki personel hızlı bir şekilde müdahale etti. Başhekim Abdul Fettah Nur, "Değerli halkımızın, hastalarımızın bize destek oldukları için çok teşekkür ederiz. Hastanemiz ve ekip olarak olası afete karşı hazırlıklı olduğumuzun bir göstergesidir bu. Yaptığımız tatbikatta hastanemizin sterilizasyon bölümünün elektrik kontağında yangın çıktı. Ekiplerimiz ve çalışma arkadaşlarımız, UMKE ekibi, itfaiye ekibi, ambulans ekipleri herkese çok teşekkür ediyorum" dedi. (DHA) FOTOĞRAFLI
Sandıklı Devlet Hastanesi'nde yangın tatbikatı

 

Ahmet DAĞLI/SANDIKLI, (DHA)- AFYONKARAHİSAR Sandıklı Devlet Hastanesi'nde yangın tatbikatı yapıldı.

Sandıklı Devlet Hastanesi'nde Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri (UMKE) ile hastane yönetimi iş birliğinde yangın tatbikatı planlandı. Tatbikata itfaiye, 112 ve polis ekipleri de destek verdi. Senaryo gereği hastanenin ikinci katında yer alan sterilizasyon ünitesinde elektrik kontağından kaynaklı yangın çıktı. Yangın sonrası verilen alarmı duyan hastanenin acil durum görevlileri, yoğun bakım ve ameliyathanedeki hastaları kısa sürede tahliye etti. Yangın tüpleri ile müdahale edilerek yangın söndürüldü. Tahliye çalışmaları kapsamında itfaiye ekipleri ikinci kattan bir hasta maketini sedye ile indirerek sağlık ekiplerine teslim etti. Acil servise getirilen hastalara buradaki personel hızlı bir şekilde müdahale etti.

Başhekim Abdul Fettah Nur, "Değerli halkımızın, hastalarımızın bize destek oldukları için çok teşekkür ederiz. Hastanemiz ve ekip olarak olası afete karşı hazırlıklı olduğumuzun bir göstergesidir bu. Yaptığımız tatbikatta hastanemizin sterilizasyon bölümünün elektrik kontağında yangın çıktı. Ekiplerimiz ve çalışma arkadaşlarımız, UMKE ekibi, itfaiye ekibi, ambulans ekipleri herkese çok teşekkür ediyorum" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.