Turhal Belediyesi, en güzel bahçe ve balkonu seçiyor

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 27.05.2024 - 14:48, Güncelleme: 27.05.2024 - 14:48
 

Turhal Belediyesi, en güzel bahçe ve balkonu seçiyor

Turhal Belediyesi, en güzel bahçe ve balkonu seçiyor
Fatih YILMAZ/TOKAT,(DHA)- TOKAT'ın Turhal ilçe Belediyesi, şehrin doğal güzelliklerini ön plana çıkarmak ve yeşil alanları teşvik etmek amacıyla "En Güzel Bahçe ve Balkon" yarışmasını düzenliyor. Turhal Belediyesi, şehrin doğal güzelliklerini ön plana çıkarmak ve yeşil alanları teşvik etmek amacıyla "En Güzel Bahçe ve Balkon" yarışmasını düzenliyor. Her türlü konut, apartman, site, iş yeri ve hobi bahçelerinin açık ve kapalı balkon, teras ve bahçe alanlarının değerlendirileceği yarışmada, jüri üyeleri en göz alıcı ve estetik mekanları seçecek. Yarışmaya katılmak isteyenler, Turhal Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne başvuruda bulunabilecek. Turhal Belediye Başkanı Erdem Ural yaptığı açıklamada, "Yeşil Turhal" sloganıyla çıktıkları yolda tüm ilçe halkı ile birlikte Turhal’ı daha da güzelleştirmeyi amaçladıklarını söyledi. Ural, "Bu yarışmayla hem hemşerilerimizin evlerinin önlerini, balkonlarını ve bahçelerini güzelleştirmeye teşvik etmek hem de Turhal’ı Turhallılarla birlikte güzelleştirip daha estetik bir görünüm kazandırmak istiyoruz. Ayrıca bu sayede çevreye duyarlılığı da artırmayı hedefliyoruz." dedi. FOTOĞRAFLI
Turhal Belediyesi, en güzel bahçe ve balkonu seçiyor

Fatih YILMAZ/TOKAT,(DHA)- TOKAT'ın Turhal ilçe Belediyesi, şehrin doğal güzelliklerini ön plana çıkarmak ve yeşil alanları teşvik etmek amacıyla "En Güzel Bahçe ve Balkon" yarışmasını düzenliyor.

Turhal Belediyesi, şehrin doğal güzelliklerini ön plana çıkarmak ve yeşil alanları teşvik etmek amacıyla "En Güzel Bahçe ve Balkon" yarışmasını düzenliyor. Her türlü konut, apartman, site, iş yeri ve hobi bahçelerinin açık ve kapalı balkon, teras ve bahçe alanlarının değerlendirileceği yarışmada, jüri üyeleri en göz alıcı ve estetik mekanları seçecek. Yarışmaya katılmak isteyenler, Turhal Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne başvuruda bulunabilecek. Turhal Belediye Başkanı Erdem Ural yaptığı açıklamada, "Yeşil Turhal" sloganıyla çıktıkları yolda tüm ilçe halkı ile birlikte Turhal’ı daha da güzelleştirmeyi amaçladıklarını söyledi. Ural, "Bu yarışmayla hem hemşerilerimizin evlerinin önlerini, balkonlarını ve bahçelerini güzelleştirmeye teşvik etmek hem de Turhal’ı Turhallılarla birlikte güzelleştirip daha estetik bir görünüm kazandırmak istiyoruz. Ayrıca bu sayede çevreye duyarlılığı da artırmayı hedefliyoruz." dedi.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.