VALİ ÖKSÜZ İFTARINI ÖĞRENCİLER VE VATANDAŞLARLA BİRLİKTE YAPTI

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 03.04.2024 - 08:33, Güncelleme: 03.04.2024 - 08:33
 

VALİ ÖKSÜZ İFTARINI ÖĞRENCİLER VE VATANDAŞLARLA BİRLİKTE YAPTI

Burdur Valisi Türker Öksüz, Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar sofrasına katıldı.
Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından Ramazan Ayı boyunca Bölge Müdürlükleri organizesinde 81 ilde kurulan iftar sofraları ile, paylaşma ve dayanışma kültürünü yaşatmak, pekiştirmek ve daha güçlü şekilde gelecek kuşaklara aktarmak hedefleniyor.   Ramazan Ayı başından itibaren Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından Burdur Öğretmenevinde kurulan İftar sofrasına misafir olan Vali Öksüz, Ramazan Ayı'nın manevi huzurunu beraber oruç açtığı öğrenciler ve vatandaşlarımızla birlikte yaşadı.   İftar sofrasına Vali Türker Öksüz'ün yanı sıra Antalya Vakıflar Bölge Müdürü Nurullah Pervaneli, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Mustafa Güder, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Burdur Valisi Türker Öksüz, Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar sofrasına katıldı.

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından Ramazan Ayı boyunca Bölge Müdürlükleri organizesinde 81 ilde kurulan iftar sofraları ile, paylaşma ve dayanışma kültürünü yaşatmak, pekiştirmek ve daha güçlü şekilde gelecek kuşaklara aktarmak hedefleniyor.

 

Ramazan Ayı başından itibaren Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından Burdur Öğretmenevinde kurulan İftar sofrasına misafir olan Vali Öksüz, Ramazan Ayı'nın manevi huzurunu beraber oruç açtığı öğrenciler ve vatandaşlarımızla birlikte yaşadı.

 

İftar sofrasına Vali Türker Öksüz'ün yanı sıra Antalya Vakıflar Bölge Müdürü Nurullah Pervaneli, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Mustafa Güder, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.