Vali Öksüz Kremna Antik Kenti'ni Ziyaret Etti

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 16.11.2023 - 11:25, Güncelleme: 16.11.2023 - 11:25
 

Vali Öksüz Kremna Antik Kenti'ni Ziyaret Etti

BURDUR Valisi Türker Öksüz, Bucak’ta Kremna Antik Kenti’ni ziyaret ederek, incelemede bulundu.
Burdur'un tarihi ve turistik alanlarına ayrı bir önem vererek, bu alanlarla ilgili yerinde incelemede bulunan bilgiler almaya devam eden Vali Öksüz, Bucak ilçesinde bulunan Kremna Antik Kenti’ni ziyaret etti. MAKÜ kazı ekibi tarafından yürütülen çalışmalarla birlikte yıl yıl gün yüzüne çıkarıldığında sadece Burdur’un değil ülkemizin en önemli Antik Kentleri' nden biri konumuna gelecek Kremna'yı yerinde gören Vali Öksüz, muhteşem konuma sahip kent hakkında Kazı Başkanı Prof. Dr. Ayça Polat Becks'ten kapsamlı bilgi aldı. Ziyaret sırasında Vali Öksüz'e, Bucak Kaymakamı Bayram Gale, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Emre Gürsoy ve Müze Müdürü Murat Kaleağasıoğlu eşlik ettiler.
BURDUR Valisi Türker Öksüz, Bucak’ta Kremna Antik Kenti’ni ziyaret ederek, incelemede bulundu.

Burdur'un tarihi ve turistik alanlarına ayrı bir önem vererek, bu alanlarla ilgili yerinde incelemede bulunan bilgiler almaya devam eden Vali Öksüz, Bucak ilçesinde bulunan Kremna Antik Kenti’ni ziyaret etti.

MAKÜ kazı ekibi tarafından yürütülen çalışmalarla birlikte yıl yıl gün yüzüne çıkarıldığında sadece Burdur’un değil ülkemizin en önemli Antik Kentleri' nden biri konumuna gelecek Kremna'yı yerinde gören Vali Öksüz, muhteşem konuma sahip kent hakkında Kazı Başkanı Prof. Dr. Ayça Polat Becks'ten kapsamlı bilgi aldı.

Ziyaret sırasında Vali Öksüz'e, Bucak Kaymakamı Bayram Gale, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Emre Gürsoy ve Müze Müdürü Murat Kaleağasıoğlu eşlik ettiler.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.