VALİ ÖKSÜZ’DEN, ULUPINAR VE BAŞMAKÇI KÖYLERİNE ZİYARET, GÜL VE LAVANTA YOLUNDA İNCELEME

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 07.06.2024 - 15:07, Güncelleme: 07.06.2024 - 15:07
 

VALİ ÖKSÜZ’DEN, ULUPINAR VE BAŞMAKÇI KÖYLERİNE ZİYARET, GÜL VE LAVANTA YOLUNDA İNCELEME

Köy ziyaretleri kapsamında İl Merkezine bağlı Ulupınar Köyü ve Başmakçı Köylerine ziyarette bulunan Burdur Valisi Türker Öksüz, programının son bölümünde Valiliğimiz öncülüğünde hayata geçirilen Gül ve Lavanta Yolu Projesi alanında incelemede bulundu.
Köy ziyaretlerine devam eden Vali Öksüz, programı kapsamında ilk olarak Ulupınar Köyüne ziyarette bulundu. Köy halkı ile bir araya gelen Vali Öksüz, köyün talep ve ihtiyaçlarını ilk ağızdan dinledi. Ziyaretin devamında Vali Öksüz, Ulupınar Köyü sınırları içinde faaliyet gösterin alabalık üretim tesislerinde incelemelerde bulunarak bilgi aldı. Köy ziyaretlerinin ikinci durağı olan Başmakçı Köyüne ziyarette bulunan Vali Öksüz, köy ziyaret defterini imzaladı. Daha sonra köy halkı ile bir araya gelen Vali Öksüz, köyün, talep ve ihtiyaçlarını ilk ağızdan dinledi. Vali Öksüz, Ulupınar ve Başmakçı Köylerine gerçekleştirdiği ziyaret sonrası Valiliğimiz koordinesinde yürütülen, Burdur Gölü kıyısından başlayıp Salda Gölü kıyısına kadar uzanan Gül ve Lavanta Yolu Projesi güzergahında incelemelerde bulundu. Köy ziyareti ve Gül ve Lavanta Yolu inceleme sırasında Vali Türker Öksüz’e, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Mustafa Güder, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Asım Ertilav, Tarım ve Orman İl Müdürü Eyüp Adıgüzel, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Emre Gürsoy eşlik etti.
Köy ziyaretleri kapsamında İl Merkezine bağlı Ulupınar Köyü ve Başmakçı Köylerine ziyarette bulunan Burdur Valisi Türker Öksüz, programının son bölümünde Valiliğimiz öncülüğünde hayata geçirilen Gül ve Lavanta Yolu Projesi alanında incelemede bulundu.

Köy ziyaretlerine devam eden Vali Öksüz, programı kapsamında ilk olarak Ulupınar Köyüne ziyarette bulundu. Köy halkı ile bir araya gelen Vali Öksüz, köyün talep ve ihtiyaçlarını ilk ağızdan dinledi. Ziyaretin devamında Vali Öksüz, Ulupınar Köyü sınırları içinde faaliyet gösterin alabalık üretim tesislerinde incelemelerde bulunarak bilgi aldı.

Köy ziyaretlerinin ikinci durağı olan Başmakçı Köyüne ziyarette bulunan Vali Öksüz, köy ziyaret defterini imzaladı. Daha sonra köy halkı ile bir araya gelen Vali Öksüz, köyün, talep ve ihtiyaçlarını ilk ağızdan dinledi.

Vali Öksüz, Ulupınar ve Başmakçı Köylerine gerçekleştirdiği ziyaret sonrası Valiliğimiz koordinesinde yürütülen, Burdur Gölü kıyısından başlayıp Salda Gölü kıyısına kadar uzanan Gül ve Lavanta Yolu Projesi güzergahında incelemelerde bulundu.

Köy ziyareti ve Gül ve Lavanta Yolu inceleme sırasında Vali Türker Öksüz’e, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Mustafa Güder, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Asım Ertilav, Tarım ve Orman İl Müdürü Eyüp Adıgüzel, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Emre Gürsoy eşlik etti.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.